Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Την μπλόκαρε ο Κασμερίδης

Ισοπαλία 2-2 για Καλλιθέα και Αστέρα Μαγούλας σε ένα συγκλονιστικό ματς με ένα χαμένο πέναλτι και δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους.

Η Καλλιθέα έδειχνε από πολύ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο πως δεν πατούσε καλά μέσα στο γήπεδο και δεν μπορούσε να βγάλει φάσεις στην περιοχή του Αστέρα Μαγούλας. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύθηκαν, βγήκαν μπροστά και έψαξαν τον τρόπο να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Στο 17ο λεπτό ο Δημητριάδης κέρδισε πέναλτι από τον Καλαμιώτη σε μια ατομική ενέργεια και έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα Μαγούλας.

Η αύξηση της πίεσης από την Καλλιθέα δεν έφερε αποτέλεσμα και προσπάθησε με λάθους τρόπους να ψάξει την ισοφάριση. Αυτή δεν ήρθε ούτε με πέναλτι, αφού ο Κασμερίδης το έπιασε στο 69ο λεπτό με αντίπαλο τον Καραλή που το είχε κερδίσει.

Στην αντεπίθεση η ομάδα της δυτικής Αττικής κέρδισε νέο πέναλτι σε χέρι του Καλαμιώτη και από εκεί έγινε το 2-0 από τον Εβερετ. Η γρήγορη μείωση του σκορ από τον Καραλή και η κεφαλιά του Σταύρου στο 80ο λεπτό που έκανε το 2-2 έδειξε πως η Καλλιθεά και στην κακή της μέρα έχει τον χαρακτήρα για να επιστρέψει στο ματς και να μην ηττηθεί.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Παγώνης, Θεολόγου, Καλαμιώτης, Ρουσάκης, Φαγιέ (75' Σταύρου), Κατσικογιάννης (46' Ατματζίδης), Χαϊκάλης, Γκαλάν, Καραλής

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Στρατομήτρος, Νόνης, Ασλανίδης, Τριάντος, Κορνελάτος, Στρατάκης (65' Κάστρο), Δημητριάδης (28' Έβερετ), Μαρίνου (78' Χάλαρης), Ντιέγκο

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2013 19:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep