Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φωκικός τετράδας!

Περίπατος (4-0) του Φωκικού απέναντι στον Βύζαντα και αναρρίχηση στην 4η θέση!

Σε τροχιά play off βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (08/12), έστω προσωρινά, ο Φωκικός χάρη στον... περίπατο που έκανε απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων. Η ομάδα της Άμφισσας ήταν σαφώς ανώτερη και με πρωταγωνιστές τους Τζέκο, Φράγκο που σημείωσαν από δύο γκολ, πανηγύρισε το τρίποντο (4-0).

Μόλις στο 7’ ο Τζέκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 25’ ο Φράγκος με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0. Στο 41’ ο επιθετικός του Φωκικού με προβολή πανηγύρισε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν η σειρά του Τζέκου να σημειώσει το δεύτερο γκολ του και πάλι με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ράντι, ο οποίος δημιουργούσε διαρκώς ρήγματα. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Ασίγκμπα (58' Ζαχαρόπουλος), Πολυχρονάκης, Καλαγκάνης, Σιμονιάν, Ράντι (81' Λέσσι), Σκαρίμπας, Φράγκος (72' Γεωργουσόπουλος), Άλβαρεζ, Τζέκος.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γιάννης Τοπαλίδης): Λούκιτς, Δελάρδας, Μαρίνης, Ταμπάκης, Γιάντριτς, Μπελέρης, Ζάρκος (82' Παπαδημητρίου), Αρναρέλης, Μεντί (56' Νικολέτος), Αλ. Μαζιώτης, Αμπντουραχμάνι (31' Κοντούλης).

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2013 23:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep