Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γάζωρος... non stop

Με ψαλιδάκι του Νταβόρ Σκέριαντς ο Εθνικός Γαζώρου νίκησε 1-0 τον Τύρναβο.

Η στατιστική συνήθως δεν είναι υπέρ μίας ομάδας που καλείται να δώσει δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς. Ωστόσο, ο Εθνικός Γαζώρου εξελίσσεται φέτος σε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και πανηγύρισε το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας τρίποντο, αυτή τη φορά με 1-0 σε βάρος του Τυρνάβου.

Η ομάδα των Σερρών σκαρφάλωσε έτσι, έστω προσωρινά, στη 2η θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τη Νίκη Βόλου και βλέπει τον στόχο της άνετης παραμονής να πλησιάζει. Άνθρωπος - κλειδί του Εθνικού Γαζώρου ήταν ο Νταβόρ Σκέριαντς, ο οποίος στο 41' προειδοποίησε με προσπάθεια στο δοκάρι και ένα λεπτό μετά με ανάποδο ψαλίδι διαμόρφωσε το 1-0 απέναντι στους Θεσσαλούς, οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά πλην ενός σουτ του Τσούκαλου δεν απείλησαν... Είχαν, πάντως, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, με τον Μπάρος να έχει οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ.

Αυτή ήταν η 5η νίκη του Εθνικού Γαζώρου σε έξι ματς στις Σέρρες χωρίς, μάλιστα, να δει την εστία του να παραβιάζεται. Από την άλλη πλευρά ο Τύρναβος σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι παρουσίασε κακό αγωνιστικό πρόσωπο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκα, Κωφοκώτσιος, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παπαδόπουλος (72' Παναγιωτίδης), Γαϊδαρτζής (87' Σρντιτς), Σκέριαντς, Ναστέφσκι (82' Κοσμίδης), Τσουβλατσίδης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας, Σκούπρας, Τέλλος, Βανγκέλι, Σιάτρας (83' Ευαγγέλου), Σαχινίδης (52' Γεωργίου), Ντατίδης, Μπάρος, Αντρέ, Όμο (53' Τσούκαλος), Ντε Πάουλα.

Last modified onΣάββατο, 07 Δεκέμβριος 2013 20:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep