Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αφεντικό στην... έδρα του

Ο Πιερικός με δύο γκολ του Μανίκα επικράτησε στο ντέρμπι της Κατερίνης 2-1 του Βατανιακού σε ένα ματς που ήταν τυπικά φιλοξενούμενος.

Οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις ανάμεσα στις ομάδες της Κατερίνης δεν είχαν γκολ, αλλά στην τρίτη, ο Πιερικός έδειξε χαρακτήρα και με πρωταγωνιστή τον Ηλία Μανίκα, που σημείωσε τα δύο τέρματα της ομάδας του, έφτασε στη νίκη με 2-1.

Τα δύο λάθη της άμυνας του Βατανιακού δεν πέρασαν ανεκμετάλλευτα από τον Ηλία Μανίκα, που στο 5ο λεπτό πήρε τη μπάλα από λάθος απομάκρυνση του τερματοφύλακα Βλάχου και έγραψε το 1-0, ενώ στο 41ο λεπτό από βολέ του δικού του τερματοφύλακα αυτή τη φορά, νίκησε τον Γιαξή στο σπριντ και με σουτ έγραψε το 2-0.

Η αποβολή του Κυπαρίσση στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου (είδε δύο κίτρινες στο 48'!) έδειχνε πως το ματς τελείωνε κάπου εκεί, αλλά ο Βατανιακός ξύπνησε και μείωσε σε 2-1 με τον Κωτσιόπουλο στο 54ο λεπτό. Από εκεί και πέρα αυξήθηκε η πίεση, ο Πιερικός έμεινε πίσω και έτσι δημιουργήθηκαν φάσεις από την πλευρά του Βατανιακού χωρίς να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση. Κορυφαία αυτή του 69' όταν οι Κωτσιόπουλος, Γιαννούλης είχαν διαδοχικά δοκάρια.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Βλάχος, Κολαξίδης (81΄Φουλίδης), Κωτσιόπουλος, Γιαλαμίδης, Νταντάμης, Γιαξής (46' Λύρας), Λαζαρίδης, Κουλίδης, Γιαννούλης, Ποτουρίδης (75' Κατσαρός), Κυπαρίσσης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Νίκου (72' Καρτσαμπάς), Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Σερέτης, Καθάριος, Γ. Ιορδανίδης, Μανίκας, Κέρι (57' Ελευθεριάδης), Αθανασίου, Παπατόλιος (64' Αποστολίδης).

Last modified onΔευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep