Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Με οδηγό τον Καραλή

Η Καλλιθέα νίκησε 2-1 τον Βύζαντα χάρη σε κεφαλιά του Γκαλάν και εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Καραλή.

Οι συνθήκες λόγω της βροχής και του άγχους των γηπεδούχων μπορεί να μην έδιναν πολλές ελπίεδες στο θέαμα, αλλά οι φίλοι της Καλλιθέας που βρέθηκαν στο γήπεδο ευχαριστήθηκαν τόσο τη νίκη, όσο και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι δύο ομάδες. Ο Βύζας δεν κλείστηκε, προσπάθησε να βγει στην επίθεση, να πιέσει την Καλλιθέα και να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο και έτσι είχαν και οι γηπεδοίχοι την ευκαιρία να βρουν χώρους.

Η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ νωρίς (5') από την εκτέλεση κόρνερ του Καραλή και την κεφαλιά του Γκαλάν, αλλά η απάντηση του Βύζαντα ήταν άμεση με την κεφαλιά του Μεντί που ισοφάρισε σε 1-1 στο 36ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι δεν πήγαν με άγχος στα αποδυτήρια, αφού ο Καραλής με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από 35 μέτρα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Λούκιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι, αφού στο δεύτερο μέρος η βροχή και η κούραση μείωσε τις ευκαιρίες και την φρεσκάδα των ποδοσφαιριστών.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης (64' Χριστοφιλλέας), Παγώνης, Πίκολο, Καλαμιώτης, Ρουσάκης (79' Θεολόγου), Φαγιέ, Κατσικογιάννης (60' Σταύρου), Χαϊκάλης, Γκαλάν, Καραλής

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γιάννης Τοπαλίδης): Λούκιτς, Σταμόγιαννος (78' Ταμπάκης), Μανδύλης, Παπαευθυμίου (85' Νικολέτος), Γιάντριτς, Μπελέρης, Ζάρκος, Αρναρέλλης, Μεντί, Δελάρδας, Mαζιώτης Αλ. (63' Λέκκας)

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep