Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οχάντζα… ανατροπής

Η Γλυφάδα ηττήθηκε (2-1) με ανατροπή από τον Ηρακλή Ψαχνών και εκφράζει έντονα παράπονα για τη διαιτησία.

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του (2-1) στο πρωτάθλημα και πρώτη με τον Θωμά Γράφα στον πάγκο πανηγύρισε ο Ηρακλής Ψαχνών στην Καισαριανή απέναντι στη Γλυφάδα, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τη μεγάλη ένταση που ακολούθησε μετά το φινάλε, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για τη διαιτησία. Κυρίως παραπονέθηκαν για τις υποδείξεις του πρώτου βοηθού, τα πολλά φάουλ που έδωσε και την φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Οχάντζα. 

Η Γλυφάδα προηγήθηκε με τον Πικόν στο 19’, όμως ο Κρητικός στο 27’ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Φρανκ Οχάντζα που μπήκε ως αλλαγή κέρδισε πέναλτι στο 77’ και μαζί την αποβολή του Πικόν για να πανηγυρίσει ο Κρητικός από την άσπρη βούλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ωστόσο στο φινάλε υπήρξε μεγάλη ένταση, με τους «κοκκινόμαυρους» να εκφράζουν έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του Κωνσταντάκη (Αχαΐας).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΓΛΥΦΑΔΑ (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Χρήστου, Γαλανόπουλος (82' Νικολιάς), Νατσούρας, Πικόν, Μοντέστε, Γκέζος, Σκόνδρας, Καμινιώτης (69' Τσίγκας), Πορτίγια, Σονγκό, Ευσταθίου (56' Σμυρλής).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος, Λάμπρου (60' Νικολόπουλος), Κοιλιάρας, Κρητικός, Στουρνάρας, Γκεμίσης (54' Τσούτσης), Τσιμότζι, Ντάνιελ (68' Οχάντζα).

Last modified onΚυριακή, 17 Νοέμβριος 2013 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep