Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καθάρισε σε 10 λεπτά

Η Νίκη Βόλου επιβλήθηκε 3-0 της Καβάλας και πανηγύρισε σπουδαίο διπλό που την έστειλε πιο κοντά στην κορυφή.

 

Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τους παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα για να πανηγυρίσουν το εκτός έδρας τρίποντο, το οποίο είχε ακόμη μεγαλύτερη σημασία, μετά την γκέλα της πρωτοπόρου Κέρκυρας. Η Νίκη επικράτησε 3-0 χάρη σε γκολ των Γέσιτς στο 61’ και 63’ και του Γκότοβου στο 70’, πλησίασε στους δύο πόντους απο την κορυφή και παρέμεινε αήττητη για 5η αγωνιστική.

Παιχνίδι κέντρου, χωρίς τη μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος. Η Νίκη Βόλου ήταν ανώτερη στο πρώτο εικοσάλεπτο, ωστόσο, μετά η Καβάλα ισορρόπησε. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη Βόλου ξέσπασε και πέτυχε τρία τέρματα. Στο 61’ ο Γέσιτς με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1) και δύο λεπτά αργότερα εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Ανιέτε. Στο 70’ ήρθε το τρίτο γκολ με κεφαλιά του Γκότοβου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ανιέτε.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΒΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαννίκογλου, Πόπτσης, Ντουτσαρίδης, Άρτσε, Κονατέ, Πρίττας, Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Αλεξίου, Καζαντζίδης (69' Παπαργυρίου), Μαυρίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος, Γιώτας, Γκότοβος, Μπακάλης (59' Τσίτας), Ακασού, Μανουσάκης (46' Ισαάκ), Τζιώρας (79' Αργυρίου), Ανιέτε, Γέσιτς.

Διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Ρίγκος (Γρεβενών)

Last modified onΚυριακή, 17 Νοέμβριος 2013 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep