Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θρίλερ χωρίς νικητή στην Κατερίνη!

Η Καβάλα ισοφάρισε στο 90'+5 τον Βατανιακό σε 1-1 και απέσπασε την ισοπαλία.

Πολύ κοντά στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα ήταν ο Βατανιακός, αλλά η Καβάλα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, στο 90'+5', ισοφάρισε σε 1-1 και πήρε τον βαθμό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 81' με τον Κυπαρίσση, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι Κατερινιώτες θα κατακτούσαν το τρίποντο, ο Αλεξίου με προβολή ύστερα από κόρνερ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 65' με αριθμητικό πλεονέκτημα, μια και ο Χόρτσας δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Γιαννίκογλου υποχρεώθηκε σε σωτήριες αποκρούσεις στην επανάληψη και χάρη σε αυτόν οι φιλοξενούμενοι έμειναν μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος. Έντονες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στη λήξη του αγώνα, μια και ενώ είχαν δείξει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων, εντέλει παίκτηκαν πέντε. Ο ρέφερι έφυγε απο τον αγωνιστικό χώρο συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου):Βλάχος, Κολαξίδης, Νταντάμης, Κωτσιόπουλος, Γιαπιτζής, Λαζαρίδης, Κουλίδης, Ποτουρίδης (72' Κυπαρίσσης), Ζαγοριανός (87' Μπουζούκης), Γιαξής (64' Κατσαρός), Γιαννούλης.

ΚΑΒΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαννίκογλου, Ρεβυθόπουλος (65' Καζαντζίδης), Παπαργυρίου, Πόπτσης, Χόρτσας, Πρίττας (75' Μαυρίδης), Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Άρτσε, Καπνίδης (46' Κουρέλας), Αλεξίου.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Βαφειάδης (Καρδίτσας), Κουρέντας (Τρικάλων)

Last modified onΚυριακή, 10 Νοέμβριος 2013 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep