Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τιμωρός η Νίκη

Δίκαιη επικράτηση (2-0) της Νίκης Βόλου απέναντι στον Ηρακλή.

Η κόπωση και οι απουσίες έκαναν δύσκολο το έργο της Νίκης Βόλου στο ντέρμπι του βορείου ομίλου με τον Ηρακλή, όμως στον αγωνιστικό χώρο τα πράγματα αποδείχτηκαν πολύ πιο απλά για τους Θεσσαλούς. Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και… τιμώρησαν τον Γηραιό, ο οποίος στο ντεμπούτο του Γκιγέρμο Όγιος δεν είχε να επιδείξει τίποτε άλλο πέραν του δοκαριού του Ονουάτσι στο 23’.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32’, όταν ο Ζουλιώτης σέντραρε, ο Παπαδόπουλος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μανουσάκης με δεύτερη βρήκε δίχτυα. Οι Θεσσαλονικείς από το 65’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σαββίδη και στις καθυστερήσεις η Νίκη εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Γέσιτς στην αντεπίθεση να διαμορφώνει το 2-0 και να κρατά τον Ηρακλή 11 πόντους μακριά από την κορυφή!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Γκότοβος, Γιώτας, Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Αναστασόπουλος (67' Σεϊμάν), Μανουσάκης (77' Ριβέρα), Ακασού (83' Πιτταράς), Ανιέτε, Τζιώρας, Γέσιτς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Κηπουρός, Μπριλάκης, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα, Σιατραβάνης (56' Τάι), Ονουάτσι, Ματσούκας (58' Τσιλιανίδης), Πορτουλίδης (72' Χιονίδης), Κυριάκος.

Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Χαρίτος, Αργυρός (Αθηνών)

Media

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 19:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep