Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξέρει από «διπλά» ο Απόλλων

Η ομάδα της Καλαμαριάς άλωσε το Αλκαζάρ, επικρατώντας 2-0 του Τυρνάβου.

Συνολικά τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες μετρά ο Απόλλων 1926. Το αξιοσημείωτο; Οι τρεις από αυτές έχουν κατακτηθεί μακριά από την έδρα του. Για μια ακόμα φορά, οι Θεσσαλονικείς δραπέτευσαν με «διπλό», τώρα επί του Τυρνάβου στο μέχρι και πριν από το συγκεκριμένο ματς απόρθητο Αλκαζάρ.
Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά πήρε προβάδισμα στο 39', όταν ύστερα από σέντρα του Βλάχου η μπάλα χτύπησε στον Σιάτρα και κατέληξε στα δίχτυα του Καραναστάση. Νωρίς νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, στο 53', οι Πόντιοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, με τον Παρμαξίδη. Ο Αθανασιάδης είχε ανατραπεί από τον Καραναστάση και ο έμπειρος μέσος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στον Τύρναβο πάντως τα έχουν με τη διαιτησία του Τερετίδη, μια και υποστηρίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν πέναλτι αυτό που καταλογίστηκε. Μάλιστα ο Αθανασιάδης φέρεται να το παραδέχτηκε στο τέλος του αγώνα ότι κακώς δόθηκε η εσχάτη των ποινών υπέρ της ομάδας του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης):Καραναστάσης, Κουρτεσιώτης, Σκούπρας (72' Σαχινίδης), Σιάτρας, Τέλλος, Μπάρος, Βαγκελί (55' Φελίπε), Όμο, Γεωργίου, Κάρλος Αντρέ (64' Τσούκαλος), Καραγιάννης

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Ανδέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Ορφανός, Καπίας, Μωυσιάδης, Παρμαξίδης, Ναλμπάντης, Πασιαλής (46' Βέντζιος), Αθανασιάδης (87' Γκουγκουλιάς), Βλάχος (68' Δρόσος)

Media

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep