Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ιστορική τριάρα

Ο Αστέρας Μαγούλας ξέσπασε στην Επισκοπή, επικράτησε 3-0 και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Football League.

 

Η ομάδα της Δυτικής Αττικής ήρθε με... φόρα από την πρόκριση επί του Λεβαδειακού στο Κύπελλο και παρά τις απουσίες κατάφερε να πάρει την πρώτη της ιστορική νίκη στη Football League και μάλιστα μακριά από το σπίτι της. Είχε πολύ καλή αμυντική διάταξη, έπαιξε σωστά και πήρε προβάδισμα μόλις στο 25’ με σκόρερ τον Μαρίνου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Δημητριάδης έκανε δύο τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Στη μονομαχία Δημητριάδη- Σπαθάρα, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του επιθετικού της Μαγούλας και αφού άλλαξε πορεία, ξεγέλασε τον Καλογεράκη και κατέληξε αργά στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, ο τεχνικός της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης, έκανε πιο επιθετικό το σχήμα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, χωρίς ωστόσο επιτυχία. Απεναντίας, οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο είχαν την πιο κλασική ευκαιρία με τον Καπουράνη στο 64’, όταν η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά «κλείδωσαν» τη νίκη με τρίτο γκολ. Στο 70’ ο Κορνελάτος με λόμπα έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης (38' Γκαϊτάν), Σπαθάρας, Δελήμπασης (38' Βελονάκης), Σελινιωτάκης, Γκονζάλες, Σουμπασάκης (46' Πουλάκης), Μαρτσάκης, Τάντιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Νόνης, Έβερετ, Κορνελάτος, Στρατάκης (69' Αντωνόπουλος), Τριάντος, Κοτίτσας (61' Καπουράνης, 74' λ.τρ. Ασλανίδης), Δημητριάδης, Μαρίνου.

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Βοηθοί: Λιανδράκης (Ηρακλείου), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

Last modified onΚυριακή, 03 Νοέμβριος 2013 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep