Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ολική ανατροπή τα Γιαννιτσά

Ο Χρήστος Καράμπελας ήταν αυτός που δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα στην άμυνα της Καβάλας, αφού έβγαινε και έπαιρνε τις πάσες του Μπαργκά. Ο Χρήστος Καράμπελας ήταν αυτός που δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα στην άμυνα της Καβάλας, αφού έβγαινε και έπαιρνε τις πάσες του Μπαργκά.

Η Καβάλα προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, αλλά η Αναγέννηση επέστρεψε στο ματς και πήρε την ισοπαλία με 2-2.

Ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δεν φανέρωσε όσα θα ακολουθούσαν στην τελευταία ώρα του παιχνιδιού. Μέχρι το ημίωρο δεν είχε γίνει ούτε μια τελική προσπάθεια από τις δύο ομάδες, η Αναγέννηση κρατούσε περισσότερο την μπάλα στα πόδια της, αλλά δεν είχε απειλήσει ουσιαστικά την εστία της Καβάλας.

Οι γηπεδούχοι σε διάστημα τριών λεπτών εκμεταλλεύθηκαν την αδράνεια της άμυνας της Αναγέννησης, άνοιξαν το σκορ με τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο στο 41ο λεπτό και στο 43ο ο Αλεξίου με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0. Οι ποδοσφαιριστές των Γιαννιστών πήγαν στα αποδυτήρια με δύο γκολ στην πλάτη, αλλά κατάφεραν να αντιδράσουν με πρωταγωνιστή τον Καράμπελα που με την ταχύτητα του δημιούργησε πολλά προβλήματα στην Καβάλα.

Αρχικά ήταν εκείνος που έκανε την σέντρα από δεξιά και "υποχρέωσε" τον Γκαρακλίδη να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της Καβάλας (50'), ενώ στη συνέχεια βρέθηκε πολλές φορές σε θέση βολής. Τελικά σημείωσε το 2-2 με ωραίο διαγώνιο σουτ στο 65ο λεπτό και συνέχισε να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Η Καβάλα που έκανε πολλά λάθη στην άμυνα της μετά το πρώτο γκολ, ίσως θα πρέπει να θεωρεί επιτυχία και την ισοπαλία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΒΑΛΑ (Α. Χαραλαμπίδης): Τιγγιρίδης, Παπαργύριου, Χόρτσας, Άρτσε, Ντομί (38' Παπαδόπουλος), Καπνίδης, Πρίττας, Κουρέλας (66' Ντότσης), Γκαρακλίδης, Αλεξίου (69' λ.τ. Ντουτσαρίδης), Πόπτσης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Ν. Ζαλίκας): Καραογλανίδης, Λαμπάκης, Κουρούπης, Παλάσκας, Μπαξεβάνος (54' Χαρμάνας) Ιβανίδης, Μοσχάκης (84' Αναστασίου), Καράμπελας, Κάρταλ, Μπαργκά, Γιανκούλιτσα (60' Στεργίδης).

Last modified onΠαρασκευή, 01 Νοέμβριος 2013 22:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep