Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σκληρή ισοπαλία στην Καλαμαριά

Απόλλων και Δόξα Δράμας έμειναν στο 1-1 στην Καλαμαριάς μετά από ένα σκληρό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες και μαρκαρίσματα.

Η Δόξα Δράμας κατάφερε να προηγηθεί στο γήπεδο της Καλαμαριάς, να προσθέσει ακόμη μεγαλύτερο άγχος στον Απόλλωνα που ερχόταν από την ήττα με 4-0 από τη Νίκη Βόλου και να παλέψει για να επιστρέψει στο ματς. Οι γηπεδούχοι έδειξαν αδυναμία στο να φτάσουν σωστά στην περιοχή της Δόξας, έκαναν πολλά γεμίσματα χωρίς στόχο, αλλά τελικά με ένα στημένο του Παρμαξίδι και την κοντινή προβολή του Ναλμάντη έφτασαν στο 1-1 στο 35ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα η Δόξα Δράμας έψαξε πάλι την αντεπίθεση και ο Απόλλων δεν μπορούσε να αξιοποιήσει την υπεροχή του, η οποία έγινε ακόμη μεγαλύτερη μετά την αποβολή του Βλασόπουλου στο 84ο λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Ανδρέας Παντζαράς):Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Καπίας, Μανουσαρίδης, Παρμαξίδης, Bλάχος (50' Πασιαλής) Βέντζιος (76' Ορφανός), Ναλμπάντης (61' Βέργος), Αθανασιάδης, Δρόσος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης):Δαύκος, Γελαδάρης, Κίκοφ (72' Μουδούρογλου), Κασσός (46' Κυριακίδης), Ρούτσης, Βλασόπουλος, Μιλένκοβιτς, Χιντασέλι, Στεργιανός, Λιαπάκης, Ετόφ (60' Διαμαντόπουλος).

Last modified onΠαρασκευή, 25 Οκτώβριος 2013 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep