Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δίκαιη μοιρασιά στον Πύργο!

Πανηλειακός και ΑΟΧ έμειναν στο 1-1 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στον Πύργο.

Τηρουμένων των αναλογιών (αγωνιστικός χώρος... χωράφι), Πανηλειακός και ΑΟΧ έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο στον Πύργο, έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά έμειναν στο 1-1. Οι Κρητικοί ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα νωρίς νωρίς, στο 9'. Κούρσα του Τσάτσου από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά Παπατζίκου και 0-1. Από εκείνο το σημείο και μετά το συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν οπισθοχώρησε, οι Πυργιώτες πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά οι φιλοξενούμενοι μέχρι το 45' ήταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα και κράτησαν το μηδέν.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν όπως ολοκλήρωσαν το πρώτο μισό. Με φόρα δηλαδή για ένα γκολ που θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο στόχος επετεύχθη στο 56' με έναν περίφημο τρόπο. Ο Νάστος δεν δείλιασε, σούταρε από τα 30 μέτρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου. Τότε... ξύπνησαν και οι Χανιώτες και το ματς έγινε συναρπαστικό. Πάνω κάτω η μπάλα, εκατέρωθεν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, χωρίς ωστόσο να αλλάξει το σκορ. Δίκαια μοιρασιά στον Πύργο.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πίτκας, Σαραμαντάς, Λίτσος, Κοτσώνης, Λιόσης, Νάστος, Πίγκλα (80' Σουλελές), Μπιτάνγκ, Καλαϊτζίδης (46' Χαλούλος), Μίλιεβιτς, Αποστολόπουλος (29' Μπράβος).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Μπουντόπουλος, Παπατζίκος, Πάγκαλος, Λουκίνας (61' Βαλλιάνος, λ.τρ. 67' Βασιλόγιαννης), Μανωλάς, Τσάτσος, Παγώνης, Χατζηισαϊας, Ζντράβγκοβιτς, Πότσι (79' Τσατσαρής).

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Τσίκνας (Αιτ/νίας)

Last modified onΠαρασκευή, 25 Οκτώβριος 2013 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep