Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΑΟΧ για... φίλημα!

Ο ΑΟΧ ήταν ανώτερος του Ολυμπιακού Βόλου, που ήταν λίγος, και δίκαια νίκησε 2-1 με υπέροχο γκολ του Ντίνου Πάγκαλου στο 84’.

Οι «μπλε» είχαν καλά διαστήματα, έτρεξαν, πίεσαν τον αντίπαλο, που ήταν ανύπαρκτος δημιουργικά και επιθετικά. Σημείωσαν το πρώτο γκολ με τον Μανωλά στο 50’, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν δύο λεπτά αργότερα με τον Πινδώνη. Το νικητήριο και υπέροχο τέρμα πέτυχε ο Ντίνος Πάγκαλος στο 84’ και έδωσε το δεύτερο τρίποντο στον ΑΟΧ στην έδρα του. Ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και προβλημάτισε.

Στο πρώτο μέρος, ο ΑΟΧ ήταν καλύτερος και διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Στο 10’ για χέρι του Κατσιαρού, οπότε στην εξέλιξη της φάσης ο Χατζηησαΐας έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Και στο 22’, όταν ο Δεινόπαπας ανέτρεψε τον Πάγκαλο.

Παρά την ανωτερότητα των γηπεδούχων, ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 36’. Έπειτα, από σέντρα του Γιαλούση, ο Πινδώνης έπιασε την κεφαλιά- ψαράκι και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, ο Ζντράβγκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο ΑΟΧ άνοιξε το σκορ. Στο 50’, ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μανωλάς έπιασε την προβολή και έκανε το 1-0. Δύο λεπτά κράτησαν οι πανηγυρισμοί για τους γηπεδούχους, καθώς στο 52’ ο Πινδώνης με σουτ έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Πάγκαλος με κεραυνό εκτός περιοχής στο 84'.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Βασιλόγιαννης (82' Μπουντόπουλος), Παπατζίκος, Πότσι, Ζντράβγκοβιτς, Πάγκαλος, Μανωλάς, Λουκίνας (69' Βαλλιάνος), Τσάτσος (83' Σαντριάς), Παγώνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Ακόστα, Ολίσε (55' Κατσίκης), Αρβανίτης, Γιαλούσης, Μελίσσης, Πινδώνης, Κατσιαρός, Καπετάνος (81' Γιενγκά), Δεινόπαπας (56' Μπρέσκα), Γκούρμα.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Νακόπουλος, Χριστοδούλου (Αθηνών)

Last modified onΔευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep