Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χ...άνει ευκαιρίες και βαθμούς

Η Παναχαϊκή έμεινε στο 0-0 με τον ΑΟ Χανίων που θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αν ήταν πιο προσεκτικοί οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια.

Η ομάδα της Πάτρας δεν έκανε γκολ τις λίγες κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε στην αναμέτρηση με τα Χανιά, έμεινε στο 0-0 και στην τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Football League. Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης οι παίκτες της Παναχαϊκής είχαν την κατοχή της μπάλας, γυρνούσαν στο κέντρο και προσπαθούσαν από τα πλάγια να φτάσουν σε φάσεις, αλλά η άμυνα των Κρητικών είχε τις λύσεις.

Σε ελάχιστες στιγμές δέχθηκε ευκαιρίες, αλλά στάθηκε και τυχερή σε κάποια σουτ που δεν έγιναν όπως έπρεπε από τον Μαραγκουδάκη, ή τους συνδυασμούς που δεν βγήκαν. Η Παναχαϊκή έδειξε πως έχει σημαντικό πρόβλημα στο γκολ, έμεινε για δεύτερο ματς χωρίς τέρμα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κωστόπουλος, Καραμανλής, Λίτσης, Αντονι (64' Μπόζιτς) Γκατιάνγκα, Ζλάτκοβιτς (46' Βασιλαντωνόπουλος), Κιάσσος (46' Κοντογουλίδης), Μαραγκουδάκης, Σιτόε

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Μανωλάς, Παγώνης, Τσατσαρής, Παπατζίκος, Χατζησσαϊας, Βασιλόγιαννης (67' Μπουντόπουλος), Τσάτσος (90' Καμπλιώνης), Ζρντάκοβιτς, Πάγκαλος, Λουκίνας (77' Σαντριάς)

Last modified onΚυριακή, 13 Οκτώβριος 2013 22:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep