Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαμένοι στην επίθεση (video)

Στο μηδέν έμειναν ο Πιερικός και ο Ηρακλής στην μεταξύ τους αναμέτρηση στην Κατερίνη, παρότι έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Στο μηδέν έμειναν ο Πιερικός και ο Ηρακλής στην μεταξύ τους αναμέτρηση στην Κατερίνη, παρότι έχασαν αρκετές ευκαιρίες.

Πιερικός και Ηρακλής έμειναν στο 0-0 παρότι είχαν ευκαιρίες και πάνω από δέκα τελικές προσπάθειες ο καθένας.

Οι αδυναμίες στην επίθεση σημάδεψαν την αναμέτρηση του Πιερικού με τον Ηρακλή και οι δύο ομάδες έφυγαν από το γήπεδο με παράπονα για το ότι θα μπορούσαν να έχουν πάρει κάτι παραπάνω από το ματς. Η ομάδα της Κατερίνης, πάντως, έδειξε πως έχει σημαντικό πρόβλημα, αφού δεν έχει σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα σε τρία ματς που έδωσε μέχρι τώρα και μάλιστα τα δύο στην έδρα της.

Ο Ηρακλής ήταν πιο δραστήριος, κράτησε την μπάλα στο κέντρο, προσπάθησε με τον Σιατραβάνη να φτάσει στο γκολ, ενώ έγιναν πολλά σουτ έξω από την περιοχή Από την άλλη, ο Πιερικός φάνηκε περισσότερο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και στα γεμίσματα στην περιοχή που δεν μπορούσαν να διώξουν εύκολα οι αμυντικοί. Οι δύο τερματοφύλακες υποχρεώθηκαν σε αρκετές καλές απεκορύσεις, ενώ πολλές φορές σώθηκαν και από την τύχη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Λαμπάκης, Νίκου, Ιασωνίδης, Ντόικιτς, Κρουσταλέλλης, Σερέτης, Αποστολίδης (61' Κέρι), Ιορδανίδης Γ., Καθάριος (71' Παπατόλιος), Ελευθεριάδης, Μανίκας (86' Στεφανίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Κηπουρός, Σαββίδης, Μπριλάκης, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Μπάμπα, Λίμα, Σιατραβάνης, Κυριάκος (72' Πουρτουλίδης), Ματσούκας (46' Ζαχόρα), Ονουάτσι (82' Τσιλιανίδης).

Last modified onΣάββατο, 12 Οκτώβριος 2013 21:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep