Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη ουσίας για τον Ηρακλή

Ο Ντάριο Ζάχορα κέρδισε το πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ για την πρώτη νίκη του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Ο Ντάριο Ζάχορα κέρδισε το πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ για την πρώτη νίκη του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Ο Γηραιός επικράτησε 2-0 του Εθνικού Γαζώρου χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης και έκανε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με την Καβάλα, ο Ηρακλής έβγαλε το άγχος του από πολύ νωρίς και μόλις στο 6ο λεπτό πήρε το προβάδισμα χάρη στο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ζαχόρα. Στη συνέχεια κράτησε τον ρυθμό, προσπάθησε να δημιουργήσει και άλλες φάσεις, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα την άμυνα της ομάδας των Σερρών, η οποία με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έγινε πιο επιθετική και έψαξε την ισοφάριση.

Οι γρήγορες αλλαγές του Γκόγκιτς άλλαξαν πάλι τα δεδομένα, ο Ηρακλής πήρε το κέντρο και τελικά έφτασε λίγο πριν το τέλος στο δεύτερο γκολ με τον Σιατραβάνη.

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Μάκης Κατσαβάκης, ήταν αρκετά εκνευρισμένος με τον Τζούκιτς που τον έβγαλε στο πρώτο 20λεπτο επειδή είχε εκνευριστεί μετά το πέναλτι και δεν ήθελε να κάνει και δεύτερο λάθος με το να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Κηπουρός, Μπουκουβάλας, Λίμα, Σαββίδης, Ματσούκας (77' Τσιλιανίδης), Μπάμπα, Γιάρολιμ (66' Πουρτουλίδης), Ζάχορα, Μπριλάκης, Κοντοδήμος, Ονουάτσι (64' Σιατραβάνης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Νύρλος (61' Παπαδόπουλος), Κουκόλης, Δέντσας, Τζούριτς (19' Κοσμίδης), Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης, Σκέριαντς, Σρντιτς, Ναστέφσκι, Γαϊδαρτζής (46' Κωνσταντινίδης).

Last modified onΔευτέρα, 07 Οκτώβριος 2013 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep