Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οδηγός... κορυφής ο Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας παρότι σημείωσε το γκολ της νίκης του Απόλλωνα χειροκροτήθηκε από τους συμπατριώτες του στα Γιαννιτσά. Ο Δημήτρης Πέλκας παρότι σημείωσε το γκολ της νίκης του Απόλλωνα χειροκροτήθηκε από τους συμπατριώτες του στα Γιαννιτσά.

Δεύτερη εκτός έδρας νίκη (1-0) για τον Απόλλωνα, αυτή τη φορά στα Γιαννιτσά και ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Μετά την Κατερίνη και τη νίκη επί του Πιερικού, ο Απόλλων 1926 πέρασε και από τα Γιαννιτσά και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην Football League. Ο Πέλκας ήταν αυτός που αξιοποίησε μια από τις πολλές ευκαιρίες που έκαναν οι Πόντιοι και έστειλε τον Απόλλωνα στην κορυφή.

Ο 21 ετών μέσος που έχει καταγωγή από τα Γιαννιτσά πήρε το χειροκρότημα από την εξέδρα, παρότι ήταν εκείνος που «πλήγωσε» την Αναγέννηση.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες φάσεις στις αρχές των δύο ημιχρόνων, αφού μπήκαν καλύτερα, αλλά ο Απόλλων κατάφερε να ξεπεράσει την πίεσή τους και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Από εκεί και πέρα, ο Πέλκας έκανε με σουτ έπειτα από ασίστ του Λιόνη το 1-0 και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του στο 62ο λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝANΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Κραβαρίτης, Τσιάμης, Κουρούπης, Χατζόγλου (81' Xατζηστεφάνου), Παλάσκας, Γιανκούλιτσα (68' Καράμπελας), Μπαξεβάνος, Μπαργκά (63' Ιβανίδης), Μοσχάκης, Αναστασίου, Στεργίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσιόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Καπίας, Βέντσιος, Παρμαξίδης, Πέλκας (81' Βέργος), Αθασιάδης, Βλάχος (88' Μανουσαρίδης), Ναλμπάντης (55' Κουάντιο)

Last modified onΤρίτη, 08 Οκτώβριος 2013 00:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep