Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άλωσε την Ελευσίνα ο Ολυμπιακός

Η ομάδα του Βόλου νίκησε 3-0 εκτός έδρας στον Αστέρα Μαγούλας.

Το «δύο στα δύο» έκανε στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Βόλου, που μετά την εντός έδρας νίκη (4-1) επί της Γλυφάδας, ήταν η σειρά του Αστέρα Μαγούλας να γνωρίσει την ήττα από τους «ερυθρόλευκους». Ο Καπετάνος άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεσε φάουλ, μόλις στο 4' και από εκείνο το διάστημα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η Μαγούλα πίεσε, χωρίς ωστόσο να φτάσει στην ισοφάριση. Και ενώ στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι με διάθεση να σκοράρουν, η αποβολή του Αλμίρ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να μην τα καταφέροουν. Ο Αστέρας έχασε τις ευκαιρίες του, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός, σε αντίθεση με τους Βολιώτες που βρήκαν τρόπο να σημειώσουν ακόμα δύο τέρματα, με Δενόπαπα και Γκούρμα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Στρατομήτρος, Νόνης (65' Κορνελάτος), Κοτίτσας, Πολίτης, Τριάντος, Κάστρο, Μαρτίνεθ (65' Γκόγκας), Αλμίρ, Δημητριάδης, Καπουράνης (65' Στρατάκης).

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Κατσιαρός, Καρράς, Κωστούλας, Μελίσσης, Ολίσε, Ρόκας, Καπετάνος (78' Γενγκά), Μπρέσκα (63' Κατσίκης), Ακόστα (53' Δεινόπαπας), Γκούρμα

Διαιτητής: Κορδολαίμης Ευάγγελος (Ανατολικής Αττικής)
Βοηθοί: Πολυχρονιάδης Πολυχρόνης, Σπυρόπουλος Παντελής (Ανατολικής Αττικής)
4ος διαιτητής: Γαβρίλης Παναγιώτης (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 06 Οκτώβριος 2013 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep