Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παράσταση για δύο

Με πρωταγωνιστές τους Γκονζάλες και Κοιλιάρα, Επισκοπή και Ηρακλής Ψαχνών ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

 

Οι δύο ομάδες είχαν σε κέφια τους Γκονζάλες και Κοιλιάρα, οι οποίοι με δύο προσωπικά τέρματα εκατέρωθεν, διαμόρφωσαν το τελικό 2-2, σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος, ο Ηρακλής Ψαχνών είχε τις ευκαιρίες, μία από αυτές την εκμεταλεύθηκε με γκολ του Κοιλιάρα στο 30’. Στο δεύτερο μέρος, η γηπεδούχος Επισκοπή ήταν ανώτερη. Κατόρθωσε όχι μόνο να ισοφαρίσει με εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες στο 55’, αλλά να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει προβάδισμα με τον ίδιο παίκτη στο 62’ και έπειτα από εκτέλεση πέναλτι.

Τα Ψαχνά ισορρόπησαν το ματς στα τελευταία λεπτά και κατάφεραν και πάλι με πρωταγωνιστή τον Κοιλιάρα να ισοφαρίσουν (2-2) στο 82’.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Δελήμπασης, Πουλάκης (36' Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Σουμπασάκης (46' Σεληνιωτάκης), Τζέσι (76' Ανωγειανάκης), Τάντιτς.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Λάμπρου): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Στουρνάρας, Λάμπρου, Μπακομήτρος (81' Τριανταφύλλου), Κοιλιάρας, Επιτροπάκης (81' Σπανός), Τσιμότσι, Ντάνιελ (75' Πατσατζόγλου), Κρητικός.

Διαιτητής: Ανδρονικίδης Χρήστος (Πειραιά):

Βοηθοί: Νικολακάκης Βασίλειος (Ηρακλείου), Ζησιμόπουλος Δημήτριος (Πειραιά)

4ος διαιτητής: Φουκάκης Γεώργιος (Ηρακλείου)

Last modified onΚυριακή, 06 Οκτώβριος 2013 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep