Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τον έριξε από το Έβερε(σ)τ

Η Παναχαϊκή ισοφάρισε (1-1) τον Αστέρα Μαγούλας στο 88' και ενώ η ομάδα της Δυττικής Αττικής είχε προηγηθεί στο 3' με τον Έβερετ.

Λύτρωση για τη Παναχαϊκή στο φινάλε. Οι Αχαιοί έχαναν για 88 λεπτά με 1-0 από τον Αστέρα Μαγούλας στο Παμπελοποννησιακό, ωστόσο ο Λίτσης που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, κατάφερε να νικήσει τον Κασμερίδη και να γράψει το τελικό 1-1. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής έφτασε κοντά στο... Έβερεστ , στο μεγάλο διπλό στην Πάτρα δηλαδή, χάρη στο πέναλτι του Έβερετ στο 3', αλλά οι γηπεδούχοι, που έκαναν μέτρια εμφάνιση, πήραν στο τέλος τον βαθμό. Πολλά από τα ατού των «κοκκινόμαυρων» δεν... τράβηξαν και ενώ οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά, έκαναν και τις καθυστερήσεις τους, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπερπολύτιμο τρίποντο στην πρεμιέρα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Σπίνουλας, Βιγιαρέχο, Κωστόπουλος, Μπερτέν, Μαραγκουδάκης (75' Λίτσης), Κοντογουλίδης, Κιάσσος, Πλέγας (65' Βασιλαντωνόπουλος), Μπόζιτς (36' Σιτόε), Γκαντιάγκα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Πολίτης, Στρατομήτρος, Νόνης, Εβέρετ, Κάστρο, Αλμίρ, Μαρτίνεθ (80' Σαμαρόπουλος), Κορνελάτος, Δημητριάδης (62' Καπουράνης).

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Δουδούμης (Φθιώτιδας), Δόσκορης (Φθιώτιδας)

Last modified onΚυριακή, 29 Σεπτέμβριος 2013 19:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep