Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη (2-1) Απόλλωνα στο Αιγίνιο

Ο Απόλλων 1926 νίκησε 2-1 τον Αιγινιακό σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Αιγίνιο.

Η ομάδα του Αιγινιακού προηγήθηκε στο 26’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσορλίνοφ, όμως οι φιλοξενούμενοι με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος πήραν τη νίκη με 2-1 σε ένα παιχνίδι, που αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε για τα ματς του Κυπέλλου την ερχόμενη βδομάδα με ΠΑΣ Γιάννινα για τον Αιγινιακό και Πανιώνιο για τον Απόλλωνα 1926. Ο Βέργος ισοφάρισε με πλασέ στο 47’, ενώ ο Καπίας διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 56'

Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Γιώργος Χατζάρας, βέβαια, χρησιμοποίησε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο Κύπελλο με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ έπαιξαν και ποδοσφαιριστές της Κ20. Ο Θεσσαλινικιός έβγαλε συμπεράσματα για τις ρεζέρβες, που έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν στα ίσια ομάδες που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία.

Αιγινιακός (Γιώργος Χατζάρας): Μπαϊμάκης, Κιβρακίδης, Γιαντσέλης, Λιόλιος, Γεωργίου, Φερνάντες, Λαζαρίδης, Αχαλινόπουλος Κ., Αχαλινόπουλος Λ., Δεμηρτζόγλου, Τσορλίνoφ. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Τσολακίδης, Γκατσολάρι, Μωυσιάδης, Αργυρόπουλος, Κυνηγόπουλος.

Απόλλων 1926 (Ανδρέας Παντζιαράς): Βαλσαμάκης, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Καπίας, Βέντζιος, Παρμαξίδης, Βλάχος, Αθανασιάδης, Κουάντιο, Πέλκας. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Καρατζιοβαλής, Σακκάς, Αλμπάνης, Βέργος, Μωυσίδης, Ορφανός, Παντελιάδης, Προβατίδης, Πασιαλής, Δρόσος, Ναλμπάντης.

Last modified onΤετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2013 21:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep