Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αφεντικό ο Πιερικός

Οι «μελανόλευκοι» νίκησαν 3-0 τον Βατανιακό, στο ντέρμπι της Πιερίας.

Μεγάλος νικητής στο παιχνίδι της Πιερίας ο Πιερικός. Οι «μελανόλευκοι» νίκησαν 3-0 τον Βατανιακό και προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλά παιχνίδια την Καλλονή. Βέβαια το 3-0 αδικεί τον Βατανιακό, που δεν ήταν για να ηττηθεί με τέτοιο σκορ. Στο 10' ο Γιώργος Ιορδανίδης εκτέλεσε το κόρνερ και με κεφαλιά ο Αποστολίδης άνοιξε το σκορ. Στο 15' ο Βατανιακός είχε κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Κυπαρίσσης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Πιερικού, αλλά προ κενής εστίας αστόχησε.
Το 2-0 έγινε στο 61'. Ύστερα από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Μανίκα, ο Γιώργος Ιορδανίδης με σουτ νίκησε τον Κουδουνά. Δύο λεπτά μετά, στο 63', ο Κέρι εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και ο Καθάριος με ψαλιδάκι έγραψε το 3-0. Νωρίτερα, στο 60', ο Λύρας έκανε το γύρισμα, αλλά το σουτ του Κατσαρού από το ύψος του πέναλτι πέρασε άστοχα εκτός εστίας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδημητρίου (Λάρισας).

Πιερικός (Γ. ΦΟΙΡΟΣ): Παπατολίκας, Νίκου, Κρουσταλέλης (76' Σερέτης), Ιασωνίδης, Ιορδανίδης Ν., Παπατόλιος (63' Νικολίτσης), Αποστολίδης, Ιορδανίδης Γ., Κέρι, Μανίκας, Καθάριος (69' Ελευθεριάδης).

Βατανιακός (Σ. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ): Κουδουνάς, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Νταντάμης, Λαζαρίδης, Λαγδάρης, Γιαννούλης (67' Ζαγοριανός), Μπουζούκης (23 λ.τρ. Κατσαρός), Κουλίδης, Ποτουρίδης (59' Λύρας), Κυπαρίσσης.

Last modified onΚυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2013 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep