Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κόλλησαν» Καβάλα και Φωστήρας

Χωρίς γκολ το φιλικό ανάμεσα στην Καβάλα και τον Φωστήρα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Δεν έγινε καλό ματς στην Καβάλα ανάμεσα στον ΑΟΚ και τον Φωστήρα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, χωρίς να δημιουργηθούν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες. Στο 10' ο Πάλλας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας. Δύο λεπτά μετά, ο Πάλλας έβγαλε τη σέντρα, ο Άρτσε έπιασε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε.

Επόμενη καλή στιγμή αυτή του 36', όταν το γυριστό σουτ του Κόντη απομάκρυνε ο Γιαννίκογλου. Στο δεύτερο μέρος, στο 48', το σουτ του Πάλλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, είναι η σπουδαιότερη φάση σημειώθηκε στο 65', όταν ο Καζαλάς αστόχησε σε τετ α τετ.

Για λογαριασμό της Καβάλας έχει αφιχθεί στη μακεδονική πόλη και ο 25χρονος Τούρκος αμυντικός Χακάν Ουκάν, ο οποίος παρότι ήταν στην αποστολή δεν αγωνίστηκε. Ο Ουκάν αγωνιζόταν κατά το παρελθόν σε τοπικές ομάδες στη Γερμανία (ASV Αμβούργου).

Για πρώτη φορά κοουτσάρισε την Καβάλα ο νέος προπονητής, Ντίτελμ Φέρνερ (φωτ.).

ΚΑΒΑΛΑ: Γιαννίκογλου, Ρεθυθόπουλος, Βαλεριάνος, Γκαρακλίδης, Χόρτσας, Ντουτσαρίδης, Πάλλας, Παπαδόπουλος, Καρλόπουλος, Άρτσε, Αλεξίου. Έπαιξαν και οι: Παπαργυρίου, Γαβριηλίδης, Κουρέλλας, Τσιφλίδης, Γραμματικός. Στον πάγκο ο Ουκάν

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μοσχονάς, Αχείμαστος, Κάργας, Κάμπασης, Καζαλάς, Εμέκα, Γιαννούλης, Τεγούσης, Βούζας, Κόντης, Παναγιωτόπουλος. Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Κακαράς, Καζαμάς, Κιμανί.

Για τον Φωστήρα δεν χρησιμοποιήθηκαν οι: Τασουλής, Τσώνης, Κουσουρής, Κολτσίδας, Μακρίδης και Σεχολάρι.

Last modified onΤετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2013 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep