Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καθάρισε νωρίς ο Παναιγιάλειος (1-0)

Μια κεφαλιά του Πάτρικ Αλεξάντροβιτς στο 3’ ήταν αρκετή για τον Παναιγιάλειο προκειμένου να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Καλλιθέα.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν καλή εικόνα κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουν στο πρωτάθλημα της Football League. Στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα ο Παναιγιάλειος αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω αποχώρησης του Παπαχρήστου (ενοχλήσεις στο δικέφαλο), ενώ εκτός ματς έμειναν οι τραυματίες Αργυρόπουλος, Ρέλλας, ο «αδειούχος» Ραχίμ και ο Μπαλτιμάς. Από την άλλη, η Καλλιθεά είχε ευκαιρία με τον Ατματσίδη στο 16', ενώ μετά το 60', όταν βγήκε ο Φαγέ, οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν τόσο καλοί στο δημιουργικό κομμάτι.

Παναιγιάλειος: Ανδρούτσος (65’ Μπότος), Αγουρίδης (60' Σανδραβέλης), Παπαχρήστος, Ιωάννου, Σούλης (46' Τ. Παπαδόπουλος), Μαυρόπουλος (46' Ακπαρίδης), Γκοτσούλιας (46' Διαμαντόπουλος), Ρεκλείτης (65' Γ. Παπαδόπουλος), Φλίγκος (46' Λαζανας), Αλεξάντροβιτς (46' Σκαρτσίλας), Μπούνας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Παγώνης (63' Χριστοφιλέας), Μουσταφίδης (63' Τραγουλιάς), Καλαμιώτης (76' Χαροντάκης), Πίκολο (46' Κολοφώτης), Φαγέ (63' Σεμπέκος), Δημητρίου (46' Κατσικογιάννης), Ατματζίδης (46' Τσακιράκης), Ντακόλ (46' υπό δοκιμή Πολωνός), Γκαλάν, Φαμπρίτσιο.

Στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου βρέθηκε ο Γιάννης Μπουρλάκης, που θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναιγιάλειου.

Last modified onΚυριακή, 25 Αύγουστος 2013 21:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep