Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς νικητή στον Μυλότοπο

Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αιγινιακός έμειναν στο 1-1 στον Νέο Μυλότοπο.

Καλό παιχνίδι έγινε στην Πέλλα ανάμεσα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αιγινιακό. Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες, με τον Νέβες να σημειώσει στο 65' το γκολ της Αναγέννησης, που είχε και χαμένο πέναλτι στο πρώτο μέρος, με τον Στεργίδη. Για την ομάδα του Αιγινίου, που έπιασε καλή απόδοση στο δεύτερο μέρος και έχασε αρκετές ευκαιρίες, σκόραρε ο Σίκιμιτς (55').

Τα Γιαννιτσά δοκίμασαν τον 21χρονο Καμερουνέζο Φρανκ Φοκά, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ. Ο Αλέξης Αλεξίου έμεινε ικανοποιημένος από τον Αφρικανό και θα κινηθούν οι διαδικασίες απόκτησής του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καραογλανίδης, Λαμπάκης, Παλάσκας, Χατζόγλου, Κουρούπης, Ιβανίδης, Μπαξεβάνος, Μοσχάκης, Στεργίδης, Σιδηρόπουλος, Αναστασίου. Έπαιξαν και οι: Κραβαρίτης, Γιανκούλιτσα, Νομπρέγκα, Νέβες, Τσιάμης, Σάρρος, Χατζηστεφάνου, Φοκά και Λυσίτσας.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Μπαϊμάκης, Αχαλινόπουλος Λ., Γιαντσέλης, Λιόλιος, Κυβρακίδης, Ζούρκος, Χατζής, Δεμιρτζόγλου, Αχαλινόπουλος Κ., Γκατζολάρι, Καρακατσάνης. Έπαιξαν και οι: Τόλιος, Δήμου Σαμαράς, Πετκάκης, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Χατζής, Σίκιμιτς, Μιλόσκοβιτς, Μητρόφ, Πέντα.

Last modified onΤετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 23:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep