Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία στον Μυλότοπο

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τον Εθνικό Γαζώρου στον Νέο Μυλότοπο.

Δοκιμές επί δοκιμών στον Νέο Μυλότοπο από Αλέξη Αλεξίου και Μάκη Κατσαβάκη. Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όσους παίκτες είχαν στη διάθεσή τους. Γκολ στο πρώτο μέρος δεν μπήκαν. Αντίθετα στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο σημειώθηκαν και τα δύο. Την αρχή έκανε με πλασέ στο 75' ο Κωνσταντινίδης για τον Γάζωρο, ενώ τρία λεπτά μετά ο Αναστασίου ανατράπηκε στην περιοχή των Σερραίων, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε. Ο Ντιόπ για τα Γιαννιτσά δεν χρησιμοποιήθηκε επειδή γυρνά τη Δευτέρα από την Ιταλία, ενώ ο Παλάσκας δεν έπαιξε διότι «έφυγε» από τη ζωή συγγενικό του πρόσωπο.

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Κραβαρίτης, Ιβανίδης, Χατζόγλου, Λαμπάκης, Κουρούπης, Μπαξεβάνος, Γιανκούλιτσα, Μοσχάκης, Σίλβα, Σιδηρόπουλος, Γουεά. Έπαιξαν και οι: Καραογλανίδης, Τσιάμης, Μπαργκά, Σάρρος, Καράμπελας, Στεργίδης, Χαρμάνας και Αναστασίου.

Εθνικός Γαζώρου: Παπαθανασίου, Κοσμίδης (45' Χατζηδημητρίου), Νύρλος, Μουσικάκης (12' Παπαδόπουλος, 66' Μεντής), Μερεσιώτης (85' Σουκάντος), Δέντσας (30' Κουκόλης), Γαϊδαρτζής (62' Πολύζος), Ναστέφσκι (69' Νέδος), Παπαβασιλείου (55' Κωνσταντινίδης), Τζούριτς (52' Κωφοκώτσιος), Σκέριαντς (45' Μεταλλίδης).

Last modified onΚυριακή, 18 Αύγουστος 2013 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep