Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταιγιστική η Καρδίτσα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 4-2 τον Πιερικό στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

Ανώτερη του Πιερικού εμφανίστηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία στην πρώτη της εμφάνιση μπροστά στον κόσμο της έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και επικράτησε με 4-2 των Κατερινιωτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 22' το σκορ ήταν 3-0 υπέρ των «κιτρινόμαυρων», χάρη σε τέρματα των Δημόπουλου (6'), Γήττα (12') και Μπουσινάκη (22').
Το συγκρότημα του Γιώργου Φοιρού μείωσε σε 3-1 με τον Μανίκα στο 30'. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Στεφανίδης μείωσε σε 3-2, ωστόσο οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη συνέχισαν να είναι καλύτεροι και έφτασαν και σε τέταρτο γκολ, στο 52' με τον Χλωρό. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και άλλα τέρματα, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν τα κατάφεραν. Διαιτητές ήταν οι Αγγελακόπουλος, Βαφειάδης και Διπλάρης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Σιαράβας, Γκουγκούδης, Κουκούλης, Ρόβας, Δημόπουλος, Μίχος, Καραχάλιος, Γήττας, Μπουσινάκης, Μπουντούρης, Χλωρός. Επαιξαν ακόμη οι: Τσάμης, Χατζηρίζος, Μπιτέλης, Κρανιώτης, Γεωργακόπουλος, Κόκκινος, Οικονόμου Τζάνης, Φλιούκας, Πάτρας, Μυργιώτης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Νίκου, Ιασωνίδης, Δ. Ιορδανίδης, Κρουσταλέλης, Αποστολίδης, Σερέτης, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Μανίκας, Κέρι. Επαιξαν ακόμη οι: Πατσιογιώργος, Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος, Βραχνός, Τάχος, Δαλαμήτρας, Νικολίτσης, Τσιρλίδης, Στεφανίδης.

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep