Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισοπαλία στο Αιγίνιο

Αιγινιακός και Νίκη Βόλου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Αιγίνιο.

Ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας έδωσαν ο Αιγινιακός και η Νίκη Βόλου το απόγευμα της Τετάρτης (14/08), με τη ζέστη να αποτελεί εμπόδιο για αμφότερους. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν μόλις στο 3’ όταν μετά από κόρνερ του Πέντα, ο Μητρόφ με σουτ άνοιξε το σκορ. Η Νίκη προσπάθησε να αντιδράσει με τον Τσίτα ο οποίος στο 20' επιδιώξε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, χωρίς επιτυχία. Πέντε λεπτά αργότερα, ένα σουτ του Γκολόσεβατς μέσα από την περιοχή, δεν βρήκε δίχτυα.

Στην επανάληψη ένα δυνατό σουτ του Μπακάλη στο 55’, έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του αντίπαλου πορτιέρο. Στο 64’ ο Μητρόφ έφθασε κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα, του όμως ο Ταϊρης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Νίκη ισοφάρισε, μετά από πάσα του Τζιώρα και δυνατό σουτ του Ριβέρα. Η Νίκη μάλιστα έφθασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, με εντυπωσιακή διπλή ενέργεια του Ισπανού η οποία όμως ανακόπηκε από τους αμυνομένους του Αιγινιακού.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Πετκάκης, Γιατζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Χατζής, Φαμπίνιο, Μητρόφ, Σίκιμιτς, Πέντα, Μιλόσκοβιτς. Έπαιξαν και οι: Μπαϊμάκης, Αχαλινόπουλος Λ., Λιόλιος, Δερμιτζόγλου, Δερμίσης, Γιαντσέλης, Γκατζολάρι, Ζούρκος, Σαββίδης, Τσιβρακίδης, Αχαλινόπουλος Κ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης (46' Ταϊρης), Ζουλιώτης (46' Μπιτσάκος), Σοϊλέδης (46' Παπαδόπουλος), Ρεπετσάς (60' Πατσατζόγλου), Βασίλιεβιτς (79' Αργύρης), Γκούμας (46' Αναστασόπουλος), Μασάνα (46' Μπακάλης, 87' Παπαδημητρίου), Πιτταράς (46' Τζιώρας), Γκολόσεβατς (85' Χαρτσιάς), Γέσιτς (49' Κορέτα), Τσίτας (46' Ριβέρα).

Last modified onΤετάρτη, 14 Αύγουστος 2013 21:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep