Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το καρέ της... θλίψης

Ο Κιρόφσκι σημείωσε δύο γκολ στο 4-0 του Ηρακλή επί της Νίκης Βόλου. Ο Κιρόφσκι σημείωσε δύο γκολ στο 4-0 του Ηρακλή επί της Νίκης Βόλου.

Ο Ηρακλής επικράτησε 4-0 της Νίκης Βόλου σε μια τυπική διαδικασία που έκλεισε την φετινή σεζόν, όπου ο Γηραιός δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Super League.

Στο αδιάφορο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των play off, ο Ηρακλής επικράτησε με 4-0 της Νίκης Βόλου. Ο Γηραιός εκμεταλλεύθηκε τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ η ομάδα της Νίκης Βόλου δεν έκανε καμία από τις 25 τελικές της προσπάθειες γκολ.

Ο Κιρόφσκι για δεύτερο συνεχόμενο ματς σημείωσε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Σιατραβάνης, ο οποίος έδωσε τις τελικές πάσες για τα γκολ, αλλά και το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Πλέον ο Ηρακλής μπαίνει σε μια κατάσταση αναδιοργάνωσης για την επόμενη σεζόν, σε αγωνιστικό, αλλά κυρίως σε διοικητικό επίπεδο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Xoυάντερσον, Παπαστεριανός, Παληγεώργος Χ., Κραγιόπουλος, Ζουλιέν, Βουτσιάς (64' Γεωργίου), Παληγεώργος Γ. (60' Τροϊρης) , Σιατραβάνης, Σαράφογλου, Κιρόφσκι (68' Αλεξίου), Θόρια

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Καρακούτσης, Ψιανός, Χατζής, Κοντοδήμος, Πιτταράς, Πουρτουλίδης, Τζιώρας (46' Παπαδόπουλος), Λαλίν, Κυριακός, Τάντιτς, Ουέλινγκτον (46' Φλίγκος)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep