Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαρμολύπη για Νίκη, Παναιτωλικό

Νίκη Βόλου και Παναιτωλικός διεύρυναν το αήττητο σερί τους, αλλά η ισοπαλία (1-1) δεν βόλεψε κανέναν...

Αποδεκατισμένος ταξίδεψε στον Βόλο ο Παναιτωλικός για την πρεμιέρα των play off, όμως απέδειξε γιατί θεωρείται ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Η ομάδα του Αγρινίου στο πρώτο ημίχρονο μπλόκαρε τους «κυανόλευκους» και με τον Ανρί Καμαρά να δημιουργεί συνεχώς ρήγματα προηγήθηκε στο 13' έπειτα από ατομική προσπάθεια του Σενεγαλέζου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Βόλου πίεσε και ευτύχησε να σώσει τα προσχήματα με μία κεφαλιά του Βέρτζου επτά λεπτά πριν το φινάλε. Έτσι, οι γηπεδούχοι διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 15 ματς και οι Αγρινιώτες στα 20. Ωστόσο, η ισοπαλία (1-1) δεν βόλεψε κανέναν. Οι Νικιώτες από τη μία πλευρά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς πήραν έναν πολύτιμο πόντο, ενώ ο Παναιτωλικός από την άλλη κέρδισε τις εντυπώσεις παρά τις πολλές απουσίες και έφυγε με την πίκρα της ισοφάρισης λίγο πριν το τέλος. 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Σαμαράς, Βέρτζος, Χατζής (46' Πουρτουλίδης), Ριζογιάννης, Σκούφαλης, Παππάς (68' Τάντιτς), Κυριάκος, Φλίγκος (46' Λαλίν).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Μελισσάς, Κούσας, Ιωάννου, Μουμίν, Τζούνιορ, Φαβάλι, Μπακάκης (79' Κουτσοσπύρος), Μπελόν (90+1' Ιορδανίδης), Καμαρά.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OFF

1. Ολυμπιακός Βόλου 4

2. Παναιτωλικός 2

3. Νίκη Βόλου 1

4. Ηρακλής 1

Last modified onΚυριακή, 02 Ιούνιος 2013 22:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep