Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έγραψε ιστορία η Καλλονή!

Η ΑΕΛ Καλλονής παρά το 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Super League!

Μεγάλες στιγμές ζει το λεσβιακό ποδόσφαιρο από το απόγευμα της 26ης Μαΐου! Η ΑΕΛ Καλλονής έγραψε ιστορία απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς το 2-2 με τους «ερυθρόλευκους» της χάρισε την απευθείας άνοδο στη Super League στην τριπλή ισοβαθμία! Έτσι, η ΑΕΛΚ έγινε η πρώτη ομάδα του νησιού που θα συμμετάσχει στη Super League!

Το ματς ήταν επεισοδιακό και περιελάμβανε σασπένς, «φουσκωτούς», 20λεπτη διακοπή και περισσότερους από 4.000 οπαδούς! Ο Ολυμπιακός Βόλου αιφνιδίασε με τον Πινδώνη στο 32', όμως μετά την διακοπή η ΑΕΛΚ ισοφάρισε με τον Μαρσέλο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο 69' ο Στογιάνοφ με εκπληκτικό σουτ έκανε το 1-2, όμως ο Κώτσιος στο 83' υπέγραψε το 2-2 και την άνοδο της ΑΕΛΚ!

ΑΕΛΚ (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεοζίνιο, Ντιμπαλά (62' Γάλας), Μαρσέλο, Κάντζι, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης (72' Βλαστέλλης), Χωριανόπουλος, Μανούσος, Σερφά (78' Γκόβας).

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Πινδώνης (86' Ανιέτε), Στογιάνοφ, Μπολάτι (75' Καπετάνος), Μπρέσκα, Σολάκης (58' Ναντάγια), Γιενγκά.

 

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

 

Last modified onΚυριακή, 26 Μάιος 2013 21:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep