Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζωντανός στο όνειρο!

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 3-0 του Βύζαντα Μεγάρων και συνεχίζει να ελπίζει στα play off.

Η ομάδα των Σερρών φρόντισε να μη χύσει την καρδάρα. Ξεπέρασε με 3-0 το εμπόδιο της ομάδας των Μεγάρων και πλέον στο φινάλε του πρωταθλήματος θέλει νίκη στην Άμφισσα και ήττα της Νίκης Βόλου από τον Εργοτέλη για μετάσχει στα μπαράζ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ με τον Τσιμίκα και ο Τοντόροφ με σουτ στο 81’ ανέβασε τον δείκτη στο 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Κόντος με κεφαλιά. Διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για ένα πέναλτι στο 4’ και ένα ακυρωθέν γκολ στο 45’.

Όσο για τον Βύζαντα; Θέλει τρίποντο την Κυριακή (26/05) απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής για να σφραγίσει την παραμονή του.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ, Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Τσαούσης, Κόντος, Μπονέρης (64' Κασσέρης), Ράνιτς (84' Καρασαλίδης), Κ. Τριανταφύλλου, Τσιμίκας, Σίμιτς (53' Στεφανίδης).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Μίλτος Γκόφας): Δημαράκης, Μανδύλης, Γρομητσάρης, Πούρνος, Π. Βλάχος, Σιώκος (60' Θ. Βλάχος), Νικολόπουλος (77' Ταμπάκης), Δημητρίου, Κατράνας, Μαρίνης (51' Νικολέτος).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2013 22:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep