Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπαλωθιές πρωτιάς ο Εργοτέλης!

Η ομάδα του Ηρακλείου νίκησε 2-0 τον Θρασύβουλο και βρέθηκε μόνος πρώτος στη Football League.

Μεγάλος ευνοημένος της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Εργοτέλης. Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν 2-0 τον Θρασύβουλο στο Παγκρήτιο και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα βρέθηκαν μόνοι πρώτοι στη Football League. Μπορεί να καθυστέρησε να σκοράρει ο «Έργο», ωστόσο έκανε το καθήκον του και βούλιαξε τον Θρασύβουλο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο σπουδαίος αρχηγός Ρομάνο, που δεν φημίζεται ασφαλώς για το ύψος του, έπιασε την κεφαλιά και έδειξε τον δρόμο της νίκης. Το 2-0 έκανε στο 65' ο Ζαχόρα και ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Πλέον το ηρακλειώτικο συγκρότημα ταξιδεύει στο Βόλο για το παιχνίδι με τη Νίκη.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης - Βασίλης Πλεσίτης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Μπουχαλάκης (59' Μπουχαλάκης), Γκαντιάγκα, Ρομάνο (84' Χρυσοφάκης), Χαντί, Βερπακόφσκις (71' Χαλκιαδάκης), Ζαχόρα.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Βασίλης Βούζας): Σταυριανός, Αρκουμάνης (70' Μπάτσι), Μπακάλης, Πάνος, Καλαμιώτης, Σκαμαντζούρας (80' Σιακαβάρας), Σκόνδρας (61' Γεωργιάδης), Προβατίδης, Σκόνδρας, Καλογιάννης, Βλασόπουλος, Κακλαμάνος.

Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2013 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep