Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Είχε αλλού το μυαλό της…

Μέτρια η Καλλονή, αλλά νικήτρια (3-1) απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής.

Η 5η διαδοχική νίκη ήρθε για την ομάδα της Λέσβου, αλλά το τελικό 3-1 απέναντι στην ουραγό Επανομή ήρθε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το αποτέλεσμα. Η ΑΕΛΚ είχε μάλλον το μυαλό της στους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου και τα αποτελέσματα δεν της επέτρεψαν να ανέβει στην τριάδα. Παρόλα αυτά είναι υποχρεωμένη να κλείσει με νίκες το πρωτάθλημα και, γιατί όχι, να πετύχει το θαύμα.

Ο MVP των τελευταίων αγώνων, Κάντζι άνοιξε το σκορ στο 29’ έπειτα από κόρνερ του Λεοζίνιο και στο 32’ οι ρόλοι άλλαξαν με τον Κάντζι να στρώνει στον Βραζιλιάνο και να έρχεται το 2-0. Στο 47’ ο Λεοζίνιο ανέβασε τον δείκτη στο 3-0, όμως η Επανομή απάντησε στο 77’ με τον Τοπούζη και στο 88’ έχασε ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο…

ΑΕΛ Καλλονής (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Αναστασιάδης (56’ Βαλιός), Γάλας, Σερφά, Κώτσιος, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο (75’ Γκόβας), Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Ντιμπαλά, Κάντζι (69’ Βλαστέλλης).

Αναγέννηση Επανομής (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλαμής, Νταντάμης, Μάρκες Περέιρα (68’ Λαμπερνάκης), Παπατζίκος, Σαμουηλίδης, Κουλίδης, Μπαλασάς, Αναστασίου, Τζανδάρης (78’ Κυριακάκης), Δραγανίδης (55’ Κάρταλ), Τοπούζης.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 19 Μάιος 2013 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep