Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάει για... 13άρι!

Η Νίκη Βόλου με συντήρηση δυνάμεων επικράτησε 2-0 του Θρασύβουλου και έφτασε το αήττητο στις 12 αγωνιστικές.

Ιδανικα κύλησε για τη Νίκη Βόλου το εντός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Οι Βολιώτες επικράτησαν 2-0 της ομάδας της Φυλής και διατηρήθηκαν σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τριάδα που χαρίζει απευθείας άνοδο. Μπορεί και οι «πράσινοι» να καίγονταν για το τρίποντο, ωστόσο απέναντι στους «κυανόλευκους» δεν κατάφεραν να προβάλουν αντίσταση και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 17' ο Φλίγκος με εκτέλεσε πέναλτι, κι ενώ λίγο νωρίτερα, στο 10' ο Παππάς αστόχησε από την άσπρη βούλα. Το 2-0 έκανε για τη Νίκη ο Λαλίν στο 27' με άπιαστη κεφαλιά. Έτσι ολοκηρώθηκε το πρώτο μέρος, αλλά και το παιχνίδι. Στο δεύτερο οι Βολιώτες έκαναν συντήρηση δυνάμεων και απέσπασαν την επιτακτική νίκη.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Βέρτζος, Σαμαράς, Ψιάνος, Παπαδόπουλος, Χατζής, Ριζογιάννης, Λαλίν (82' Τζιώρας), Παππάς (59' Ουέλινγκτον), Σκούφαλης, Φλίγκος (72' Πιτταράς).

Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Καλογιάννης (56' Σταυροθανασόπουλος), Σκόνδρας, Γεωργιάδης (62' Κεϊτά), Πάνος, Αγκόλι (32' Σερέπας), Καλαμιώτης.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2013 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep