Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γιαννιτσά... ελπίδας

Η Αναγέννηση ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στη νίκη με 3-1 επί του Πιερικού. 

Μετά από ένα χαλαρό πρώτο ημίχρονο, τα Γιαννιτσά ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο, έφτασαν γρήγορα στο 2-1 και στα τελευταία λεπτά σφράγισαν τη νίκη τους με τον Αρτσε.

Το παιχνίδί σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Λαζαρίδη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι μετά από κόντρα με τον Καπνίδη. Αντίθετα, ο Καρακατσάνης που έχασε όλη τη χρονιά από τραυματισμό επέστρεψε τις τελευταίες εβδομάδες και στα Γιαννιστά "επέστρεψε" και στα γκολ. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα της Πέλλας κατά πάσα πιθανότητα εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία έπειτα και από την ήττα του Βύζαντα στη Λάρισα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Αρτσε, Σιδηρόπουλος, Σπαθάρας, Γκαρακλίδης, Καρπαθάκης, Γιόγιος (77' Σαπανίδης), Χαρμάνας (56' Καρλόπουλος), Καπνίδης (46' Σκαθαρούδης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Πατσιογεώργος, Λαζαρίδης (45' Καραγκούνης), Νίκου, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Παπατόλιος (72' Πολίτης), Καρακατσάνης, Ανδριόπουλος, Καθάριος(72' Ιτσιος), Γιαζιτζόγλου.


Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2013 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep