Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Τεσσάρα και ελπίζει ακόμη...

Ζωντανές τις λίγες ελπίδες της για τα πλέι οφ ανόδου διατήρησε η Δόξα με το 4-0 επί του Θρασύβουλου στη Φυλή. Σε περιπέτειες οι «πράσινοι».

Το πρώτο ημίχρονο δεν προμήνυε σε τίποτα αυτό που επακολούθησε στην επανάληψη του αγώνα Θρασύβουλος – Δόξα Δράμας, όπου οι δραμινοί επικράτησαν τελικά με 4-0. Μέχρι το 45' οι φάσεις εκατέρωθεν ήταν λιγοστές με τους φιλοξενούμενους πάντως να απειλούν σε δύο περιπτώσεις με τον Ρούσεφ. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε άρδην με τα γκολ του Χιντασέλι στο 60' και του Ρούσεφ στο 71' με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ. Ο Θρασύβουλος αναγκαστικά ρίσκαρε μπας και διασώσει το «Χ», όμως άφησε πίσω κενούς χώρους και ο Καπέλ, τιμώρησε τους «πράσινους». Αρχικά κερδίζοντας το πέναλτι (89') με το οποίο διαμόρφωσε ο ίδιος το 0-3 κι εν συνέχεια βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα (91'), όταν έφυγε βέλος στην κόντρα επίθεση, ξεπέρασε τον Σταυριανό και σκόραρε σε κενή εστία.

Μία η αμφισβητούμενη φάση του αγώνα, έγινε στο 53', δηλαδή πριν το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων, όταν σε σέντρα από δεξιά η μπάλα φάνηκε να προσκρούει σε χέρι παίκτη της Δόξας μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε τον βοηθό του και δεν υπέδειξε κάτι. Από τον Θρασύβουλο διαμαρτυρήθηκαν μεν, όχι όμως έντονα.

Για τους «πράσινους» αυτό ήταν το πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και τώρα η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει επικίνδυνα, καθώς ακολουθούν τρία πολύ δύσκολα ματς με Νίκη (εκτός), Εργοτέλη (εκτός) και Ψαχνά. Στον αντίποδα η Δράμα διατήρησε τις αμυδρές ελπίδες, που έχει για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου μένοντας αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι (3-1-0), ωστόσο ούσα στο -6 από την έβδομη θέση είναι δεδομένο πως δεν εξαρτάται από τις δικές της δυνάμεις.

Συνθέσεις:

 

Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Σταυριανός, Σύρος, Τζιωρτζόπουλος, Βλασόπουλος, Βασιλείου (66' Γεωργιάδης), Σταυροθανασόπουλος, Μπακάλης, Πλαβούκος (78' Σούφλας), Προβατίδης, Πάνος, Σερέπας (72' Καλαμιώτης).

Πάγκος: Χάζλαρης, Σούφλας, Αρκουμάνης, Σκαμαντζούρας, Κακλαμάνος, Καλαμιώτης.

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ξενοδόχοβ, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Σοϊλέδης (46' λ.τ. Καπέλ), Κοντεών, Μπουτζίκος, Πουλάκος (67' Κάσσος), Περπερίδης, Μιλένκοβιτς, Χιντασέλι (79' Μπαλής).

Πάγκος: Μένκα, Μκριτσιάν, Μπάλης, Καπέλ, Μουδούρογλου, Κάσσος, Στεριανός.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής)

4ος: Ανδρονικίδης (Πειραιά).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

 

Last modified onΚυριακή, 12 Μάιος 2013 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep