Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η... άμυνα έδωσε τρίποντο

Το χρέος του απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου, που νίκησε 2-0 και διατηρήθηκε σε τροχιά απευθείας ανόδου.

Ήταν υποχρεωμένος να κατακτήσει το τρίποντο σε βάρος του Ηρακλή Ψαχνών ο Ολυμπιακός Βόλου. Σε διαφορετική περίπτωση θα έμενε πίσω στη μάχη που δίνει να ανέβει χωρίς πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα. Και με την επιστροφή του Γιώργου Βαζάκα στο τιμόνι τα κατάφερε, με 2-0, κάνοντας τα απαραίτητα.

Κόντρα στην παλιά του ομάδα ο Γρεβενιώτης τεχνικός βγήκε νικητής, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Κατσιαρός (29') και Κωστούλας (55'). Δύο αμυντικοί δηλαδή. Τα Ψαχνά δεν είχαν τίποτα να χάσουν και δεν κλείστηκαν πίσω. Όποτε τους δόθηκε η δυνατότητα βγήκαν μπροστά και επιχείρησαν να απειλήσουν την εστία του Γκίτκου, του οποίου η εστία ωστόσο δεν παραβιάστηκε.

Οι Βολιώτες έδειξαν να συνέρχονται μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Εργοτέλη και πλέον θα περιμένουν τις αναμετρήσεις του Ηρακλή και της Νίκης, προκειμένου να δουν εάν θα παραμείνουν στην τρίτη θέση της Football League.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Κατσιαρός, Ολίσε, Πινδώνης, Μπρέσκα, Γιενγκά, Ανιέτε (49' Χατζηπαντελίδης, 64' Καπετάνος), Σολάκης (82' Ογκουνσότο). 

Ηρακλής Ψαχνών (Νίκος Παντέλης): Σικαλιάς Γ., Ρεπετσάς, Πλάτανος, Μπακομήτρος, Σικαλιάς Αγγ. (46' Αμέντολα), Δήμου, Γέσιτς, Βαγγελής, Λαμπρόπουλος, Σέγκος (60' Πούλγκα), Ογιαρμπίντε (46' Χαϊκάλης).

Διαιτητής: Μάστακας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Χαδήμογλου, Παπαδόπουλος Π. (Μακεδονίας)

Last modified onΣάββατο, 11 Μάιος 2013 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep