Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Χάνει βήματα παραμονής

Ο Θρασύβουλος έμεινε στο 0-0 με την Παναχαϊκή και έχασε έδαφος στην προσπάθειά του για την παραμονή.

Σε μια αναμέτρηση που είχε λίγες φάσεις, κακό ρυθμό και δύο δοκάρια για την Παναχαϊκή δεν ήρθε τελικά το γκολ και μπορεί να θεωρηθεί και επιτυχία για την ομάδα της Φυλής ο βαθμός.

Οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη έδειξαν περισσότερο πάθος από ότι οι γηπεδούχοι που δεν έκαναν επικίνδυνες φάσεις στην περιοχή της ομάδας της Πάτρας. Η μοναδική φάση που μπορεί να θεωρηθεί αξιόλογη για τον Θρασύβουλο ήταν αυτή με τον Πάνο που δεν κατάφερε να νικήσει τον Πίτκα. Έτσι, ο Θρασύβουλος αύξησε μεν τη διαφορά του από τον Βύζαντα στους τέσσερις πόντους, όμως έχασε την ευκαιρία για μία ακόμα φορά να κάνει το βήμα παραμονής.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Βασίλης Βούζας): Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Βλασόπουλος, Βασιλείου, Σταυροθανασόπουλος (39' Σερέπας), Μπακάλης, Πλαβούκος (69' Σκόνδρας), Προβατίδης, Πάνος, Καλαμιώτης (62' Κακλαμάνος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Βάντερσον (87' Τέλλος), Σπίνουλας, Παμπόε (90' Πλέγας), Βοσκόπουλος, Γ. Κοιλιάρας, Δ. Κοιλιάρας, Γκούρτσας, Καραμανλής, Ν' Τζιοντό (78' Φερέιρα), Ρεκλείτης.

ΥΓ. Γκέλες χωρίς... Τέλλος!

Media

Last modified onΔευτέρα, 29 Απρίλιος 2013 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep