Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σταύρωσε» την ΑΕΛ η Καλλονή

Τεράστια νίκη (0-1) στη Λάρισα σημείωσε η ομάδα της Μυτιλήνης επί της ΑΕΛ.

Τρίποντο που φέρνει την Καλλονή σε απόσταση αναπνοής από την απευθείας άνοδο ήταν αυτό στο AEL FC Arena σε βάρος της ΑΕΛ. Οι νησιώτες ήταν ανώτεροι από τους γηπεδούχους και εκτός από το γκολ του Μανούσου στο 31' είχαν και δύο δοκάρια με Ντιμπαλά (57') και Κάντζι (83'). Πολύ άσχημη η εμφάνιση των «βυσσινί», που ανάγκασε τους οπαδούς της να... εκραγούν. Με την ήττα αυτή η ΑΕΛ ξεχνάει την τριάδα και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κατακτήσει μια θέση στην επτάδα.
Από την άλλη οι Καλλονιάτες έδειξαν ότι είναι σε τρομερή κατάσταση. Κατά διαστήματα έκαναν... πάρτι στον κάμπο και αν δεν ήταν σε καλή μέρα ο Σέρεμετ, τότε το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης (46' Τσιάρας), Πόνσε, Χασομέρης, Δεινόπαπας (30' Τ. Κρητικός), Ζεκίνια (63' Αλεξάντροβιτς).

Καλλονή (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος (62' Σερφά), Χωριανόπουλος, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης (82' Κριπιντίρης), Ντιμπάλα, Κάντζι, Μανούσος (75' Γάλας).

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σφακιανάκης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Δόσης, Κοσμάς (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 28 Απρίλιος 2013 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep