Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ηρακλής για Super League

Ο Ηρακλής πήρε ακόμη μια νίκη εκτός έδρας και πλέον ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Ηρακλής πήρε ακόμη μια νίκη εκτός έδρας και πλέον ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο «Γηραιός» πήρε στην Καλλιθέα ακόμη μια νίκη (1-0) εκτός και πλέον είναι 2ος, ενώ θα μείνει στην τρίαδα ανεξάρτητα των αυριανών αγώνων της Football League.

Ο Ηρακλής πήρε αυτό που ήθελε από το ματς χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, ή να απειλήσει την Καλλιθέα. Το γκολ του Τάι με εκτέλεση φάουλ που χτύπησε και στο τείχος έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που θα κάνει γιορτές στις θέσεις της απευθείας ανόδου.

Σημαντική συμβολή σε αυτό έχει ο χαρκατήρας που δείχνει στα ματς μακριά από την έδρα του ο Ηρακλής, ο οποίος έχει να ηττηθεί από την 21η αγωνιστική σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Στις 11 Φεβρουαρίου είχε χάσει στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και από τότε δεν έχει γυρίσει στη Θεσσαλονίκη με την πικρία της ήττας.

Η αναμέτρηση δεν είχε ρυθμό, ούτε πολλες φάσεις από τις δύο πλευρές και ο Ηρακλής την έφερε στα μέτρα του για να πάρει τους βαθμούς και να βρεθεί για πρώτη φορά στην τριάδα της ανόδου.

Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λ. Γεωργαμλής): Μιχελής, Μουσταφίδης, Χατζόπουλος, Πίκολο, Βιγιαρέχο Ρουσάκης, Φαγιέ (77' Σίλβα), Ατματσίδης, Κατσικογιάννης (70' Σταύρου), Ντακόλ, Μαρουκάκης (63' Τρεκαρίτσι).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ. Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Παληγεώργος Χρ., Λόπεζ, Σαββίδης, Νατσούρας, Παληγεώργος Γ., Φερνάντες (48' Τάι, 87' Βαγγελόπουλος), Ουκάρ, Κιρόφσκι, Σιατραβάνης, Γεωργίου (75' Σουλίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης)

ΒΟΗΘΟΙ: Τσιαλογιάννης - Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Last modified onΚυριακή, 28 Απρίλιος 2013 19:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep