Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πλεονέκτημα ανόδου

Ο Εργοτέλης πέρασε από τα Γιαννιτσά (2-1), σκαρφάλωσε 2ος και περιμένει με πλεονέκτημα τον Ολυμπιακό Βόλου τη Μεγάλη Δευτέρα.

Η δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Ηρακλείου την έφερε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά το ρεπό του Ολυμπιακού Βόλου και την λευκή ισοπαλία στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Νίκη Βόλου. Ο Εργοτέλης επέστρεψε στις επιτυχίες, κερδίζει το χαμένο έδαφος, αλλά θα πρέπει να το "αποδείξει" στην αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου στο Ηράκλειο.

Οι Κρητικοί με δύο γκολ αρκετά νωρίς πήραν προβάδισμα, η Αναγέννηση μειώσε πριν κλείσει το ημίχρονο και τους πρόσθεσε άγχος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος ο Δωματάς έχασε σημαντική ευκαιρία για το 3-1, αφού το σουτ που έκανε χτύπησε στο δοκάρι.

Στα θετικά της αναμέτρησης, το ότι σκόραρε ο Ζαχόρα μετά από αρκετό διάστημα, ενώ ο Βερμπακόφσκις παραμένει χωρίς γκολ τη φετινή περίοδο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης (68' Χατζόγλου), Τσιάμης, Σαμαρόπουλος, Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Σκαθαρούδης, Ζαγοριανός, Καρλόπουλος (46' Αρτσε), Βλαχόπουλος (55' Καπνίδης), Καρπαθάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Λαμπράκης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Γεωργίου, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Κοζορώνης, Γκατιάνγκα, Χρυσοφάκης (86' Ρέντζας), Δωματάς, Βερμπακόφσκις (91' Λαμπίν), Ζαχόρα (70' Χαλκιαδάκης).

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep