Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζωντανή με... κεραυνό

Ο Ταραλίδης άνοιξε το δρόμο με φάουλ-κεραυνό και η Δόξα έμεινε ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ, κερδίζοντας 2-0 την Καβάλα.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Δόξα, που μετά την ήττα στις Σέρρες από τον Γάζωρο, επικράτησε 2-0 της Καβάλας στη Δράμα και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου.

Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, έμελλε ουσιαστικά να κριθεί από μία στημένη μπάλα, όταν ο σπεσιαλίστας Ταραλίδης κεραυνοβόλησε τον Αποστολίδη με απευθείας φάουλ στο 54'. 12 λεπτά αργότερα ο Καμινιώτης με παλικαρίσιο γκολ σφράγισε τη νίκη των Δραμινών, οι οποίοι εν συνεχεία διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμά τους, παρά την επιθετικότητα της Καβάλας.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στα τελευταία έξι ματς για την ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα, ωστόσο ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια, αφού η Δόξα μείωσε στο -4 τη διαφορά της από την έβδομη θέση κι ακολουθεί θεωρητικά βατό πρόγραμμα με παιχνίδια κόντρα σε Παναχαϊκή, Βύζαντα, Θρασύβουλο και Φωκικό. Από την πλευρά της η Καβάλα εντάσσεται πλέον και με τη βούλα στο γκρουπ των αδιάφορων ομάδων του πρωταθλήματος ως το φινάλε, συμπληρώνοντας αισίως επτά σερί ματς (0-3-4) χωρίς νίκη.

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Μκρτσιάν, Ταραλίδης, Καμινιώτης (77' Μπαλής), Ιντζόγλου, Τότο, Ρούσεφ (70' Πουλάκος), Κάπελ (81' Κάσσος), Μπουτζίκος, Περπερίδης, Μπάρος.

Καβάλα (Γιώργος Μαραντάς): Αποστολίδης, Κοτίτσας (58' λ.τ. Πλιάγκας), Καζαντζίδης (62' Μπρατσιάνι), Καλαγκάνης, Μαραγκός, Ντουτσαρίδης, Παγώνης, Κάργας (75' Χλωρός), Πάτο, Παπαδόπουλος, Ντόσης.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Αργυρός, Αθανασόπουλος (Αθηνών)

4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 21 Απρίλιος 2013 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep