Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κόλπο ήταν...

Η ΑΕΛ έπρεπε να βγει με... εννιά στο δεύτερο ημίχρονο για να κερδίσει άνετα με 4-2 τον Πιερικό.

Με τεσσάρα στην τεσσάρα απάντησε η ΑΕΛ! Μετά τη βαριά ήττα στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα, η ομάδα του Τίμου Καβακά επέστρεψε στις επιτυχίες πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. 4-2 τον Πιερικό στην «AEL FC Αρένα», από δύο γκολ Πόνσε (36' πεν., 63') και Χασομέρης (48', 66'). Ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με πέναλτι στο 44' ο Γιαζιτζόγλου για τους Κατερινιώτες, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καραγκούνης στο 73'.

Οι «βυσσινί» ήταν εξ αρχής επιθετικοί και θα μπορούσαν σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις να ανοίξουν το σκορ, πριν συμπληρωθεί το πρώτο 25λεπτο. Τελικά τα κατάφεραν στο 36' με πέναλτι, αλλά ο Πιερικός κόντρα στη ροή απάντησε με παρόμοιο τρόπο στο φινάλε του ημιχρόνου, σε μία φάση, που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Στην επανάληψη έγιναν κωμικοτραγικά πράγματα, καθώς η ΑΕΛ βγήκε με εννιά παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παγώνης μπήκε λίγο μετά τη σέντρα του δευτέρου μέρους, ενώ ο Δεινόπαπας πέρασε στο 52' για να επαναφέρει τις αριθμητικές ισορροπίες. Σε αυτό το επτάλεπτο παρότι η ομάδας της Λάρισας έπαιζε με δέκα πήρε κεφάλι στο σκορ ασκώντας μεγάλη πίεση στον Πιερικό. Γενικά η ΑΕΛ ήταν χάρμα ιδέσθαι στο διάστημα 45'-70' με τρία γκολ και δύο δοκάρια (48', 65'). Από εκεί και πέρα χαλάρωσε και οι φιλοξενούμενοι απλά βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν πιο ανεκτή την ήττα τους.

Με το αποψινό τρίποντο η ομάδα του κάμπου έπιασε στην έβδομη θέση την Καλλονή, που στραβοπάτησε στα Μέγαρα. Στον αντίποδα για τον Πιερικό αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές, ενώ παρέμεινε χωρίς νίκη εκτός έδρας για 13ο σερί παιχνίδι.

Συνθέσεις:

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Μπλέντι (46' Στ. Κρητικός), Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Χασομέρης, Κρητικός Τ. (46' Παγώνης), Αλεξάντροβιτς (52' Δεινόπαπας)

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Νίκου, Λαζαρίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Ίτσιος, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης (75' Σεχολλάρι), Ανδριόπουλος, Πολίτης (66' Καραγκούνης), Γιαζιτζόγλου (66' Μιχαηλίδης).

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Χαδήμογλου, Π. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 21 Απρίλιος 2013 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep