Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Στοπ στο «Ελ Πάσο»

Το αήττητο σερί των 13 αγώνων του Απόλλωνα έσπασε (2-1) στην Καλλιθέα. Μοιραίος ο Γουμάγιας.

Το τραγικό λάθος του Γουμάγια στο 87ο λεπτό στοίχισε στον Απόλλωνα την πρώτη του ήττα έπειτα από 13 σερί παιχνίδια και τέσσερις διαδοχικές νίκες. Ψυχωμένη η Καλλιθέα μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και έφτασε εν τέλει δίκαια στην επικράτηση χάρη στο 15ο φετινό γκολ του Ντακόλ.

Η ομάδα του Λύσσανδρου Γεωργαμλή άνοιξε το σκορ στο 17' με τον Φαγιέ και εν συνεχεία έλεγξε το ρυθμό χωρίς να απειληθεί. Το δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκίνησε με πέναλτι (λανθασμένη η απόφαση του διαιτητή Παπαδόπουλου) για τους φιλοξενούμενους, το οποίο κέρδισε στο 46' ο Καραμαλίκης, που είχε περάσει αλλαγή δευτερόλεπτα πριν. Ο Κατσίκης εκτέλεσε εύστοχα και έκτοτε το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, άγγιξαν το 2-1 στο 65', ξανά με τον Φαγιέ, και τελικά έφτασαν στο νικητήριο γκολ τρία λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο.

 

Η Καλλιθέα συμπλήρωσε έτσι οχτώ παιχνίδια με μόλις μία ήττα και συνεχίζει να ελπίζει για τα πλέι οφ, ενώ ο Απόλλων παρά το γεγονός ότι έχασε απόψε εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας κρατώντας στα δικά του χέρια την απευθείας άνοδο.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το φιλμ του αγώνα όπως το κατέγραψε μόνο το FL News.

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής, Ατματσίδης (91' Αράγια), Ρουσάκης, Χατζόπουλος, Ντακόλ, Φαγιέ, Τρεκαρίτσι (59' Μαρουκάκης), Μουσταφίδης, Πίκολο, Κατσικογιάννης (74' Σταύρου), Βιγιαρέχο.

Πάγκος: Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Φουτσίνι, Αρβανίτης, Σταύρου, Μαρουκάκης, Αράγια.

Απόλλων (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Χιντζίδης (82' Κωνσταντίνου), Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας, Κατσίκης, Κιάσσος, Μανιάς, Μπάρκογλου (66' Διαμάντης), Τσιλιγκίρης (46' Καραμαλίκης).

Πάγκος: Κοτταράς, Καραδέμητρος, Κύργιας, Διαμάντης, Λεοντίου, Καραμαλίκης, Κωνσταντίνου.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Λιανός (Βοιωτίας)

4ος: Καμπαξής (Εύβοιας)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΣάββατο, 20 Απρίλιος 2013 19:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep