Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Γκραν γκινιόλ στην Πέλλα (1-1)

Ματσάρα στα Γιαννιτσά, με την Αναγέννηση να μένει στο 1-1 με τη Νίκη Βόλου.

Όποιος δεν είδε το παιχνίδι της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τη Νίκη Βόλου, έχασε... Μέχρι και το τελευταίο λεπτό η αγωνία χτυπούσε... κόκκινο. Από τη μία οι Βολιώτες με τους πρωτοκλασάτους παίκτες που σκοράρουν από το... πουθενά, και από την άλλη η ψυχωμένη ομάδα της Πέλλας με τις αστείρευτες δυνάμεις και τα πολλά τρεξίματα.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο γήπεδο. Κυριάκος, Φλίγκος και Τάντιτς αναστάτωσαν την άμυνα της Αναγέννησης, αλλά ο φοβερός Καραογλανίδης κράτησε το μηδέν.
Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη ευτύχησε να σκοράρει νωρίς νωρίς, στο 47', με τον Φλίγκο. Δεν έχασαν την πίστη τους οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Κωφίδη, που από εκείνο το λεπτό και μετά ανέβασαν στροφές και ισοφάρισαν στο 58', χάρη στην επιπολαιότητα του Παπαδόπουλου, την... πεισματάρικη προσπάθεια του Σιδηρόπουλου και το εύκολο τελείωμα του Σκαθαρούδη. Μετά ακολούθησε το «ένα να δεις». Η μία φάση διαδεχόταν την άλλη, αλλά το 1-1 δεν άλλαξε έως το τέλος.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Καρπαθάκης, Βλαχόπουλος, Σαπανίδης (71' Καπνίδης), Σκαθαρούδης (86' Αντρεΐνι), Σιδηρόπουλος, Σερέτης, Γκαρακλίδης (63' Σαμαρόπουλος), Τσιάμης, Κυριακίδης, Ζαγοριανός.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Καρατζάς, Ψιάνος, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης (87' Τζιώρας), Παππάς (68' Ουέλινγκτον), Κυριάκος, Τάντιτς (46' Λαλίν), Φλίγκος.

 

Last modified onΔευτέρα, 15 Απρίλιος 2013 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep