Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Ενα λεπτό το χάρηκε...

Στο 65' ο Εργοτέλης ισοφάρισε, στο 66' όμως η Καλλιθέα απάντησε και νίκησε δίκαια 2-1 τους Κρητικούς.

Συναρπαστικό το παιχνίδι στο «Ελ Πάσο» με την Καλλιθέα να κερδίζει 2-1 τον Εργοτέλη και να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία, μετρώντας τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς. Στον αντίποδα οι Κρητικοί παρέμειναν μόνο με το τρίποντο επί του Βύζαντα στα πιο πρόσφατα επτά και πλέον η υπόθεση απευθείας άνοδος δυσκολεύει επικίνδυνα.

Εμφανώς ανώτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο 45λεπτο (ειδικά μετά το 20') άνοιξαν το σκορ στο 36' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (χέρι του Μπουχαλάκη) του Ντακόλ, ο οποίος έφτασε τα 14 γκολ! Ο Εργοτέλης βελτιώθηκε στην επανάληψη και έφερε το ματς στα ίσα στο 65', όταν ο Χαντί με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε το Μιχελή. Πριν καλά καλά κοπάσουν όμως οι πανηγυρισμοί των «κιτρινόμαυρων», ο Φαγιέ έκανε το 2-1 στην αμέσως επόμενη φάση. Από εκεί και πέρα ο Εργοτέλης ανέβασε πολλούς παίκτες στην επίθεση αφήνοντας κενά πίσω. Η Καλλιθέα δεν τα εκμεταλλεύτηκε και ο Γιοβάνοβιτς λίγο έλειψε να ισοφαρίσει εκ νέου στο 70', όμως η κεφαλιά του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Μπόρτζαρη είχαν αμφότερες οι ομάδες με τη μεν Καλλιθέα να διαμαρτύρεται για άλλα δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και τον Εργοτέλη για δύο περιπτώσεις χεριού, μέσα στη μεγάλη περιοχή, στο ίδιο λεπτό, στο δεύτερο μέρος. Δύσκολες φάσεις όλες, χρειάζεται ριπλέι για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Να σημειωθεί πως η Καλλιθέα ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Μουσταφίδης.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το φιλμ του αγώνα όπως το κατέγραψε μόνο το FL News.

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Λ. Γεωργαμλής): Μιχελής, Ρουσάκης, Χατζόπουλος, Ντακόλ, Ατματσίδης, Φαγιέ (84' Αρβανίτης), Μουσταφίδης, Πίκολο, Κατσικογιάννης (77' Σταύρου), Βιγιαρέχο, Τρεκαρίτσι (67' Ματσούκας).

Πάγκος: Κατσούλης, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Φουτσίνι, Σταύρου, Μαρουκάκης, Ματσούκας.

Εργοτέλης (Σ. Γκόγκιτς): Αθανασίου, Σαρρής, Πίτσος, Ρομάνο, Γιοβάνοβιτς, Λαμπίν, Κούρτης (59' Βερπακόφσκις), Χαντί, Ρέντζας (81' Δωματάς), Κοζορώνης (46' Γκαντιάγκα), Μπουχαλάκης.

Πάγκος: Καβουσάκης, Βερπακόφσκις, Γκαντιάγκα, Τζανακάκης, Πλουσής, Δωματάς.

Διαιτητής: Μπόρτζαρης (Αχαΐας).

Βοηθοί: Πλακογιάννης (Δωδεκανήσου), Παπαδήμας (Αχαΐας).

4ος: Κορδολαίμης (Πειραιά).

Last modified onΠαρασκευή, 12 Απρίλιος 2013 01:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep