Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ρομάνο ο... μοιραίος

Λευκή ισοπαλία στο «Παγκρήτιο» ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΑΕΛ, τρεις κλασικές ευκαιρίες σπατάλησε ο Αργεντινός χαφ.

Σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια, που κάνει για να την απευθείας άνοδο απώλεσε ο Εργοτέλης μένοντας στο 0-0 με την ΑΕΛ στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για τουλάχιστον ένα γκολ, όμως ο Ρομάνο εξελίχθηκε σε μοιραίος του αγώνα, αφού είχε δοκάρι στο 56' και έχασε ακόμη δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο 67' και στο 79'.

Ο Εργοτέλης είχε την υπεροχή εξ αρχής, ωστόσο στο πρώτο μέρος δεν αξιοποίησε τον άνεμο, που φυσούσε υπέρ του και επισκέφθηκε κυρίως με στημένες φάσεις την εστία του Σέρεμετ. Μετά το 45' η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς ανέβασε ρυθμούς και έσφιξε τον κλοιό γύρω από την περιοχή της ΑΕΛ, η οποία έμεινε με δέκα στο 59', όταν ο Πότσι αντίκρισε δεύτερη κάρτα. Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα οι Θεσσαλοί άντεξαν στην πίεση και με κορυφαίο τον γκολκίπερ Σέρεμετ έφτασαν τελικά στον βαθμό, που όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση αποτέλεσε τον αντικειμενικό τους στόχο.

Για τον Εργοτέλη, που υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αυτή η ισοπαλία σημαίνει ότι έχει μείνει με μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Στον αντίποδα η ΑΕΛ αναδεικνύεται σε βασίλισσα των ισοπαλιών, αφού συμπλήρωσε έξι στα τελευταία επτά οι τέσσερις στο 0-0. Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά είναι αήττητο πλέον για εννιά σερί αγωνιστικές, παρόλα αυτά βρίσκεται στο -6 από την απευθείας άνοδο και στο -1 από τις θέσεις των μπαράζ.

Σε ό,τι αφορά στη διαιτησία, στον Εργοτέλη διαμαρτύρονται για τη φάση του 38ου λεπτού, όταν μετά από κεφαλιά του Δωματά, η μπάλα φαίνεται να προσκρούει στο χέρι του Σκόνδρα μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ωστόσο, το replay φαίνεται να δικαιώνει τον διαιτητή για την απόφασή του.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης λεπτό προς λεπτό όπως την κατέγραψε το FL News.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις, Μπουχαλάκης (78' Πλουσής), Δωματάς (71' Χαλκιαδάκης), Ρομάνο, Γκαντιάγκα, Λαμπίν (65' Ζαχόρα).

Πάγκος: Καβουσάκης, Ουέλιγκτον, Ζαχόρα, Πλουσής, Χαντί, Χαλκιαδάκης, Κοζορώνης.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Πότσι, Πόνσε (61' Τσιάρας), Τσίγκας (Κρητικός Στ.), Κρητικός Τ., Μπλέντι (92' Καρανίκας).

Πάγκος: Φιρινίδης, Γιώτας, Καρανίκας, Τσιάρας, Αλεξάντροβιτς, Δεινόπαπας, Κρητικός Στ.

Διαιτητής: Ανδρονικίδης (Πειραιά).

Βοηθοί: Κοτζαμανίδης, Φώσκολου (Πειραιά).

Last modified onΔευτέρα, 08 Απρίλιος 2013 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep